Zakelijk

Joie de Vivre

In 2011 begon deze site als een persoonlijke blog over allerlei onderwerpen die mij aanspraken. Inmiddels is deze blog uitgegroeid als een persoonlijke lifestyleblog, met onderwerpen over het leven als student in Groningen, studentenrecepten, sportprestaties, de reizen die ik maak en af en toe deel ik wat leuke hotspots. Medio 2014 ben ik ook begonnen met het schrijven over mijn zwangerschap en het moederschap dat ik combineer met een masterstudie. Meer over de inhoudelijke kant van mijn blog is hier te vinden.
Maandelijks heeft jenniferelbert.nl gemiddeld 5.000 unieke bezoekers en 25.000 paginaweergaven (Google Analytics).

Social Media

  • Twitter Volgers: > 625
  • Instagram Volgers: > 900
  • Facebook Volgers: > 280 

bloglovin twitter instagram Facebook

Adverteren

Ook bied ik de mogelijkheid om te adverteren op mijn website in de vorm van een Advertorial, een Productreview of een Winactie. Voor meer informatie over deze mogelijkheden en tarieven kunt u het best even contact op nemen.

Om transparant tegenover mijn lezers te zijn en de nieuwe reclameregels na te leven, voeg ik onderaan deze artikelen in ieder geval toe dat het om een productreview, advertorial of winactie gaat in samenwerking met uw bedrijf.

Voorbeelden

Contact

Voor meer informatie of een advertentieaanvraag kunt u mailen naar jenniferelbert[at]live.nl of keer terug naar de contactpagina.