Joie de Vivre: a summary

Als je nieuw bent op deze site en je wilt in een heel snel tempo door mijn verleden heen, dan heb je hier de goede pagina voor je. Ik zal je een kleine tour geven door de hoogtepunten van de site en mijn favoriete posts. 

Joie de Vivre werd in het leven geroepen in september 2011, toen ik begon aan de universiteit met de studie Romaanse Talen en Culturen. Ik heb eerst een tijd geschreven op een gratis wordpress blog, maar ben inmiddels heel blij met mijn eigen domein. Sinds september 2012 studeer ik Taalwetenschap, een bewuste keuze en fantastische studie switch. Ik schrijf op deze site over alles wat mij bezighoudt, over mijn levensstijl als student in Groningen en alles wat ik naast mijn studie kan ondernemen. Mijn blogonderwerpen zijn zo veranderlijk als mijn haarkleur. Aan jullie om dit allemaal heel interessant te vinden en heel veel leuke reacties achter te laten!

The Tour
Om op specifieke onderwerpen te zoeken, zou je de dropdown menu’s kunnen gebruiken in de zijbalk. Deze brengen je in het archief, gesorteerd op onderwerp of op chronologische volgorde. Daarnaast heb ik nog een travel pagina, waarop je snel kunt navigeren door mijn reisverslagen. Verder zal ik hieronder mijn favoriete blogposts uitlichten, de must-sees van deze website!

              

No Comments

Leave a Reply