LIFESTYLE

Festivallen met Sacha

Dat je als moeder niet meer naar festivals zou kunnen met een afhankelijk kind is natuurlijk helemaal niet waar. Sterker nog, Melle gaat regelmatig gewoon lekker mee naar dergelijke feestjes. Dit vergt vaak wel wat voorbereiding. Waar de één helemaal losgaat voor de ultieme festival look, probeer ik dat dan te combineren met het praktische. En daarom laat ik jullie vandaag, in samenwerking met Sacha, zien wat dat voor mij betekent.

sacha handtas cognac

Er zijn al verscheidene festivals die wij met onze zoon van dichtbij hebben bekeken, zoals bijvoorbeeld het Bevrijdingsfestival en enkele food truck festivals. Naar laatstgenoemd festival kan de kinderwagen uiteraard gemakkelijk mee, maar op een festival als die op bevrijdingsdag gaat dat niet en volstaat een tas met de nodige essentials.

Tas

Het allerbelangrijkste van mijn ultieme festival look is de tas. Die mag vanzelfsprekend niet te groot zijn, maar er moet zeker genoeg essentiële spullen in passen. Wat ik bijvoorbeeld meeneem is een drinkbeker of pakjes drinken voor Melle en zijn gehoorbeschermers. Mijn portemonnee moet mee, telefoon, sleutels, zonnebrandcrème, zonnebril. En ook altijd handig om wat speelgoed mee te kunnen nemen voor Melle. Als verantwoordelijke ouder wil ik vaak ook nog wel een powerbank meenemen om er zeker van te zijn dat ik altijd bereikbaar ben. Dit toffe cognackleurige model van Sacha is echt ideaal als handtas voor dit soort gelegenheden. Niet te groot, niet te klein en daarnaast ook geschikt als dagelijkse tas.

sacha festival essential

Schoenen

Wanneer ik mij op een dergelijk festivalterrein bevindt verkies ik oude schoenen boven perfect matchende schoenen. Denk bijvoorbeeld aan een oud paar vertrapte laarsjes of hopeloos verkleurde sneakers. Op sandalen zul je mij waarschijnlijk niet zo snel tegenkomen, omdat ik er echt niet van houdt om tussen alle zompige kartonnetjes en weggesmeten bekertjes met m’n blote voeten rond te paraderen.

Outfit + accessoires

Voor mijn outfit ga ik voor een leuke harembroek met makkelijk zittende top, afgemaakt door mijn prachtige cognac kleurige handtas en een paar olijfgroene allstars. Ik draag eigenlijk bijna nooit sieraden, dus doe ik dat op een festival ook niet.

sacha ultieme festival look outfit

Ook al gaat het op een festival vaak om zien en gezien worden, ik kies toch voor de meest plezierige dag met mijn gezinnetje of vriendinnen en hoef er niet per se als ‘most fashionable‘ uit de bus te komen. Door fijne kleding te dragen waarin ik me goed voel en tegen een leuk spiegelbeeld aan te kunnen kijken kan mijn dag al niet meer stuk. Immers, als de peuter drinken of eten morst over mijn kleding dan maakt het allemaal toch niet zoveel meer uit.

* de tas heb ik opgestuurd gekregen van Sacha en was aanleiding tot het schrijven van deze blogpost

Previous Post

You Might Also Like

6 Comments

 • avatar
  Reply chucky1012 mei 30, 2017 at 6:19 am

  Mooie en praktische bag!
  Waar zoveel in past om mee te nemen…..
  Leuke fashionitems.

  Xoxo

 • avatar
  Reply Nienke mei 30, 2017 at 11:11 am

  Wat een super leuke tas zeg! Past ook lekker veel in ja. Ook hele leuke outfit heb je samengesteld.

 • avatar
  Reply Jonna@burgertrutjes juni 3, 2017 at 7:17 am

  Hele toffe tas! Daar kun je aardig wat festivals mee afstruinen ;-)

 • avatar
  Reply Farah juni 3, 2017 at 11:38 am

  Wat een leuke tas, helemaal mijn ding (heb een soortgelijke in het zwart) – een super leuke outfit

 • avatar
  Reply Daphne Lippmann juni 3, 2017 at 4:02 pm

  Toffe outfit, niet te uitgesproken maar wel festival proof!

 • avatar
  Reply Vlijtig Liesje juni 6, 2017 at 2:03 pm

  Ik vind die tas geweldig! Typisch zo’n tas die mooier wordt als je hem gebruikt. Daar houd ik van!

 • Leave a Reply