Diary

Weekoverzicht 14/2017: deadlines, plantjes en de oude dierentuin in Emmen

Nieuwe week, nieuwe kansen! Wij hebben weer een heerlijke week en fijn weekend achter de rug! Ik voorzie je vandaag weer van een leuk weekoverzichtje.

weekoverzicht jennifer elbert

MAANDAG

Nadat ik Melle heb afgezet op het kinderdagverblijf maak ik eerst even een rondje door de stad op de fiets om wat frisse inspiratie op te doen voor het paper dat ik vandaag ga schrijven. Ik zal er deze week nog een behoorlijke kluif aan hebben. Onderweg kom ik een mooie bloesemboom tegen waar ik een paar takjes vanaf pluk. Naast alle moestuintjes die we in huis hebben kan ik ook nog wel wat vrolijkheid gebruiken op mijn werkplekje. Bovendien ruiken ze ook nog eens heerlijk. Mijn half uur beweging heb ik voor vandaag in ieder geval weer binnen. Daarna kan mijn strijd tegen de knipperende cursor beginnen. Gelukkig schiet het al een eindje op, want de deadline van donderdag komt al ernstig snel in zicht. Ondertussen komt mijn weekverslag natuurlijk ook nog online.
Aan het eind van de middag is het tijd om Melle op te halen. Het is heerlijk weer dus op het kinderdagverblijf spelen ze heerlijk buiten, en Melle wil niet mee naar huis. Als ik hem beloof dat hij thuis ook mag voetballen en stoepkrijten krijg ik hem mee. Dus zo geschiedde. Terwijl ik sta te koken is Melle lekker bezig in ons mini-tuintje. Hij krijt de tegels eronder en als ik even check wat hij nog meer aan het doen is zie ik dat hij ook aan de muur en de deuren begonnen is.

DINSDAG

Dinsdag werk ik opnieuw aan mijn paper want die is nog steeds niet af. En dat neemt vrijwel mijn hele dag in beslag. Ondertussen is Reinoud ook thuis en gaat hij onze verwilderde tuin even aan kant maken zodat het weer Melle-proof is (zie de foto hieronder). Vandaag krijg ik ook twee nieuwe plantjes in de brievenbus: een Monstera Deliciosa en een Chinees lantaarnplantje (ook op de foto hieronder). Ook verpot ik mijn eerste moestuintjes vandaag!
’s Avonds gaan Reinoud en ik uit eten en naar de film, want we zijn vandaag 8 jaar samen! We eten bij Eetcafé d’Ouwe Brandweer en gaan naar Beauty & The Beast. Wat een bizar mooie film was dat zeg, daarvan moest ik echt een traantje laten!

WOENSDAGstekjes moestuintjes verpotten

Woensdag is mijn stagedag en ik heb vandaag geen foto’s gemaakt. Deze bovenste foto’s zijn stiekem allemaal van dinsdag. ’s Avonds werk ik ook nog aan het paper, want die moet donderdag af!

DONDERDAG

Donderdag, deadlinedag! Om drie uur is de deadline en gelukkig lever ik hem drie kwartier daarvoor al in. Daar zijn we ook maar weer vanaf. Daarna ga ik lekker naar buiten om een stukje te fietsen voordat ik Melle ophaal van het kinderdagverblijf. ’s Avonds eten we met z’n drieën een Danoontje-ijsje!

VRIJDAG

Het is weekend en dit weekend gaan we naar Drenthe om bij onze ouders door te brengen. In een paar uur tijd weet Melle er eerst weer een grote bende van te maken, maar vlak voor vertrek is alles weer keurig opgeruimd. Het is vrijdag en dat is altijd een drukke dag in het OV, omdat de studenten dan weer naar hun ouders gaan. Maar aan het begin van de middag valt het nog mee en kan Melle op zijn eigen stoel zitten. Hij zit bij het raam zodat hij alles goed kan zien buiten. De hele bus moet weten als we voorbij trekkers, graafmachines en bulldozers rijden. ;)

ZATERDAG

Mijn vader was deze week jarig en hij viert vandaag zijn verjaardag. Ik heb alleen deze Jaknikker in het dorp van mijn ouders op de foto gezet vandaag!

ZONDAG

Met z’n drieën gaan we op kraamvisite en we gaan tot Melle’s grote vreugd met de trein! Het is zulk mooi weer dat we daarna nog naar het oude Dierenpark in Emmen zijn geweest om daar rond te wandelen. Melle wil dolgraag van de glijbaan. Maar, deze is wel iets hoger dan de gemiddelde glijbaan waar hij tot nu toe vanaf is geweest. Maar goed, meneer moest en zou, dus vooruit. Ik vond het doodeng, maar het ging super goed en hij vond het fantastisch. Het oude Dierenpark is trouwens een troosteloze bende geworden, zo jammer en zonde! Gelukkig deden de glijbanen en de kinderboerderij het prima bij Melle.

De deadline is deze week gehaald en vanaf komende week heb ik alleen mijn stage! Fijn dat ik me nu alleen daar op hoef te focussen. Het wordt weer een kort weekje met de paasdagen in het vooruitzicht, dus we gaan er weer even tegenaan en bekijken dan wel wat we met Pasen gaan doen. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

 • avatar
  Reply chucky1012 april 10, 2017 at 3:46 pm

  Gefeliciteerd!
  Lekker druk weekje.
  Gezellig uitje om met het hele gezin met de trein te reizen.

  Fijne week Xoxo

 • Leave a Reply