Peuter

Marktplaats kinderkleding shoplog!

Een jaar geleden schreef ik al een keer een blogpost waarin ik kleertjes liet zien die ik tweedehands voor Melle had gekocht via marktplaats. Nog steeds vind ik het leuk om zo af en toe op marktplaats te kijken of er nog leuke kleertjes worden aangeboden voor een leuk prijsje. Laatst had ik weer zo’n bui, en nu alles binnen is kan ik weer wat aanwinsten laten zien.

marktplaats kinderkleding

Melle draagt nu kleertjes in maatje 80 en 86. Items die groot vallen kan hij aan in maatje 80, van bijvoorbeeld H&M, en kleding in 86 dat normaal valt, zoals van Zara, past hem ook prima. Als ik nu iets voor hem koop dan is dat in maat 92 zodat hij hier rustig in kan groeien (en daarna er weer uit kan groeien). En ik moet het ook niet groter kopen want zodra Melle iets nieuws ziet in zijn kast wat hem wel bevalt moet hij het ook NU aan.

trui dino's next direct

DÉ Dinotrui

Het begon dan ook met deze te gekke trui waar dino’s op zijn afgebeeld. Ik kwam hem tegen in een verkoopgroep op Facebook en ik wist dat dit een trui zou zijn die weer zeer favoriet zou worden bij Melle. Maat 92 van Next stond in de advertentie, dus dat was perfect. Gelukkig mocht ik hem overnemen voor een tientje inclusief verzendkosten en een dag of twee later had ik hem in huis. Er was alleen een klein dingetje, want de trui was niet maat 92, maar 98 en dus echt nog te groot. Daar hadden Melle en zijn peuterbuien natuurlijk geen boodschap aan en hij moest en zou hem aan. Dus hij mocht hem even een paar minuten aanpassen en daarna heb ik hem snel op de stapel “op de groei” opgeborgen in zijn kledingkast. Inmiddels heeft hij hem al heel erg vaak aan gehad met omgeslagen mouwen. Ik kon het gewoon niet meer tegenhouden, zo graag wilde hij hem aan. Hij mag namelijk vaak ’s ochtends van mij zelf zijn kleding uit de kast pakken en dan wordt telkens die dinotrui weer van de stapel getrokken. Op een gegeven moment heb ik maar toegegeven (immers, de aanhouder wint).

3 leggings zara halloween

Leggings van Zara

Daarna kwam ik op marktplaats nog een set broekjes tegen van Zara, die hier ook altijd favoriet zijn. Bij het setje zat ook weer het okergele halloweenbroekje die in de herfstcollectie van 2015 zat, die ik ook al eerder kocht via marktplaats zoals je kon zien in de vorige marktplaats shoplog. De andere broekjes zijn donkergrijs en bordeauxrood. Met de zomer in aantocht vind ik het voor Melle wel fijn om weer wat zachte broekjes erbij te hebben zodat hij niet altijd warme spijkerbroekjes aan hoeft. Voor deze drie broekjes betaalde ik ook een tientje inclusief de verzending.

vest primark of zara

Wintervest

Ook zag ik nog een mooi vest voor in de winter en volgens mij komt deze ook al uit een Zara collectie van een paar jaar geleden. Het lijkt me leuk om deze straks te combineren met een witte sjaal om de donkere kleur wat te breken. Ik vind dit soort vesten helemaal te gek staan bij Melle, dus ook dit item die er zo goed als nieuw uit ziet, moest ik voor hem hebben. Voor dit vest betaalde ik 6,34 inclusief verzendkosten.

En toen was mijn shopsessie weer ten einde. Ik zag (uiteraard) nog veel meer leuke dingen, maar helaas kun je niet altijd de hoogste bieder of eerste koper zijn. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • avatar
  Reply Tineke april 26, 2017 at 2:05 pm

  Aah tof! Ik moet ook vaker Marktplaats checken voor Fedde.
  Liefs

 • avatar
  Reply chucky1012 april 26, 2017 at 2:24 pm

  Zulke mooie kleding ;-)

 • avatar
  Reply Gerdi mei 2, 2017 at 2:56 pm

  Wat een toffe items! I love marktplaats..

 • Leave a Reply