Diary

Weekoverzicht 12/2017: deadline, utrecht en babyshower

Yes! Het mooie weer komt er eindelijk weer aan en dat zorgt ervoor dat de stadsgezichten er weer een stuk fleuriger uitzien. Ik heb ook weer een weekoverzicht op deze zonnige maandag, dus lees lekker mee.


LIEVELINGSLIEDJE

Dit is niet alleen mijn lievelingsliedje, maar ook Melle geniet ervan. Hij verkiest deze op dit moment zelfs boven Adventure of a Lifetime met de dansende apen in de videoclip. Ik vind de tekst prachtig en het herinnert me er weer even aan dat ik geen superheld hoef te zijn en daarvoor altijd maar grote offers moet brengen.

MAANDAGdiary agenda ali express

Maandag ben ik thuis aan het werk en ik begin aan het schrijven van een paper waarvoor ik deze maand een deadline heb. En de maand is bijna op, dus het wordt tijd om daarmee aan de slag te gaan. Natuurlijk pak ik ook mijn agenda er even bij om te zien wat er voor de rest van de week op het programma staat. Ik heb twee dagen stage, daarna een uurtje college op donderdag en daarna mag ik het weekend alweer in met mijn heren.

DINSDAGherschell rugzak

Dinsdag moest ik naar stage en had ik de hele dag vergaderingen. Ik was heel moe toen ik thuiskwam en heb daarna niks noemenswaardigs meer uitgevoerd.

WOENSDAGgroningen treinen kijken

Woensdag heb ik ook een stagedag, maar ik werk vandaag vanuit huis. ’s Ochtends breng ik Melle naar de opvang en fietsen we langs het station. Ik moest hem namelijk omkopen om hem een jas aan te kunnen trekken, dus zei ik dat we naar de treinen gingen. Op het station kwam ik een vriendinnetje tegen en al kletsend liep ik een stukje met haar mee de binnenstad in. Daarna ben ik snel doorgefietst naar Melle’s opvang en ben ik weer naar huis gegaan om aan het werk te gaan. Aan het eind van de middag haal ik Melle weer op en fietsen we op zijn verzoek weer langs de treinen. Na elke trein vraagt hij “meer?”, en blijkbaar heeft hij geluk want er komen vier treinen langs!

DONDERDAGUtrecht Drift Domtoren

Mijn een-a-laatste college in Utrecht! Aan het eind van de middag moet ik een uurtje op de universiteit zijn voor een college. Na een half dagje thuis gewerkt te hebben aan mijn eindpaper fiets ik rond half twee naar het station. Uiteindelijk ben ik om negen uur ’s avonds weer thuis. Deze lange dagen ga ik dus absoluut niet missen!

VRIJDAG

Vanochtend worden we om 5 uur luidkeels wakker geschreeuwd door een peuter die absoluut niet meer van plan is om ook maar in een bed te gaan liggen. Het feest begint dus al vroeg. Ik heb gepland om tussen de bedrijven door aan mijn paper te gaan schrijven, dus ik begin maar alvast. Halverwege de ochtend ploft Melle naast me neer op de bank met de afstandsbediening en vraagt of hij “treinen kijken?” mag op YouTube. Uiteindelijk valt hij ervan in slaap, tegen mij aan. ’s Middags noemen we nog een aantal keer op wat voor moestuintjes er in het plantenkasje staan. Hij is er dit jaar voor het eerst echt in geïnteresseerd en ik vind het helemaal leuk! Vanaf vandaag zijn er trouwens weer moestuintjes bij de Albert Heijn. Later wandelen we de stad in om een cadeautje te kopen en eindigen we met Reinoud bij een ijskraam voor ons eerste ijsje van het jaar!

ZATERDAGbabyshower poesjestrui hema

Ik heb een babyshower en ga een fantastische poezentrui cadeau geven. Het was echt een super gezellige middag en ik vond het echt heel leuk om voor het eerst een babyshower van iemand anders mee te mogen maken!

ZONDAGvetplant scheiden

Ik werk aan mijn paper die we eigenlijk dit weekend af wilden maken (fail! hij is echt bijna af!) en ik sla aan het tuinieren. Er is een aloë vera plant voor de derde keer bijna aan het sterven en ik heb er geen zin meer in om hem dit keer weer helemaal op te lappen, dus ik doe hem weg en besluit om de plant die in het andere potje zat op te delen. Melle toonde weer grote interesse en wilde graag “SAMEN!!” met een lepel het zand weer in de bloempotjes scheppen. Mijn ouders kwamen daarna nog op visite en daarna was het tijd voor patat en ijs op de bank. Ik wilde ook nog even deze prachtige dino laten zien die Melle vorige week op het kinderdagverblijf heeft gemaakt.

Deze week moet ik dus dat paper afmaken en begin ik ook aan het volgende paper dat volgende week af moet. Mochten jullie komende week nog een survey tegenkomen van mij, dan zou ik het heel fijn vinden als je die voor mij zou willen invullen! Ik heb deze week natuurlijk ook weer stage en ga met een rustig weekend de nieuwe maand in. 

Een fijne, zonnige maandag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • avatar
  Reply Anneleen maart 27, 2017 at 5:48 pm

  Heel veel succes met je paper! :) En ik denk dat ik al kan raden voor wie die poezentrui was, haha! Hopelijk hadden jullie een gezellige babyshower! :)

 • avatar
  Reply chucky1012 maart 28, 2017 at 8:37 pm

  Leuke week en wat wordt jullie zoon al groot.

 • Leave a Reply