LIFESTYLE

Mijn Bikerboots Enkellaarsjes van Sacha

Ik herinner het me nog heel erg goed dat ik een aantal jaar geleden als ongewenst werkloze student door Groningen heen wandelde terwijl mijn aandacht getrokken werd door het rinkelend schoon dat menig vrouwenvoet sierde. Zonder enige clue waar ik dit soort schoeisel zou kunnen kopen bedacht ik dat die schoenen een van mijn eerste aankopen zouden worden zodra ik weer een bijbaantje had. Het bijbaantje kwam er, die schoenen echter nooit.

sacha bikerboot enkellaarsjes

Maat 41 net te ruim, maat 40 overal uitverkocht. No victory shoes for me! En zo gaat dat natuurlijk altijd als jij ook toevallig die ene populaire schoenen helemaal het einde vindt. Alsof ik van tevoren niet had kunnen weten dat lang wachten niet beloond zou worden.

Nou, dat hangt er in dit geval wel vanaf welke definitie van ‘lang wachten’ je hanteert. Want nóg langer wachten werd wél beloond. Sinds vorige maand hebben ook mijn voeten de eer om dat ene paar enkellaarsjes te mogen dragen die jaren geleden ook al bij Sacha te koop waren.

Na een aantal jaar afwezigheid zijn deze toffe bikerboots dus weer terug in het straatbeeld, en kunnen we met z’n allen weer genieten van de rammelende schoenen van onszelf en de medemens. En terecht ook, want ze lopen fantastisch en zien er super tof uit. En een ander bijkomend voordeel is dat deze schoenen zo mooi slank zijn en goed aansluiten dat ze ook goed draagbaar zijn voor mensen met grote voeten, zonder dat het meteen gigantische boten lijken. Van zo’n slank model schoen mogen nog veel meer variaties geproduceerd worden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply