LIFESTYLE

Op naar Utrecht met mijn Herschel Little America van Duifhuizen

Met het aanstaande schooljaar in het verschiet heeft niet alleen Melle een schooltasje nodig voor als hij naar de opvang gaat, maar was ook voor mij de zoektocht geopend naar een degelijke en hippe tas die me in mijn treinreizen en universiteitavonturen zal moeten vergezellen.

Herschel Little America

Van Duifhuizen Tassen en Koffers mocht ik een schooltas uitzoeken die aan al mijn wensen zou voldoen. Ik herinner me nog van voorgaande studiejaren dat ik tijdens sommige collegedagen nog net een handtasje met een notitieboekje, pen en een flesje water bij me had. En in eerste instantie wilde ik ook niet een te grote tas uitkiezen. We weten ook allemaal hoe het afliep met de grote Kipling rugtas op de middelbare school, die na de brugklas het donkerste hoekje van de kelderkast vond. Not gonna happen this time.
Maar dit jaar is een beetje anders. Ik zal de eerste tijd drie dagen doorbrengen op de universiteit en na twee maanden vier dagen. En zolang we nog in Groningen wonen betekent dit dat ik in totaal vier uur reistijd heb per dag (in het gunstigste geval zonder vertragingen). De laptop gaat hoe dan ook iedere dag mee, waarschijnlijk ook nog een leuk boek om te lezen in de trein als ik niet in de trein hoef te studeren, notitieboekje, pennen, agenda en eten en drinken. Dat past inderdaad niet in een klein en simpel handtasje.

herschel laptoptas duifhuizen

Uiteindelijk koos ik dus voor een goede laptoptas van Herschel. Ik ken de tassen al van mijn inmiddels oude bijbaantje waar we ze ook verkochten. Ik ken de kwaliteit, de zachte binnenkant en het goede beschermende laptopvak. Ik weet hoe comfortabel ze dragen met het gewatteerde rugpaneel en ik heb al met eigen ogen gezien hoeveel erin past! Buiten de functionaliteit van deze tassen zien ze er ook nog eens ontzettend leuk uit. Daar wilde ik er al een tijdje een van hebben. Maar buiten dat het naast laptoptas ook ideaal is als bijvoorbeeld weekendtas, voor als we met het gezin een weekendje bij onze ouders zouden gaan logeren, had ik nog geen goede reden om er een te kopen. Maar gezien er al heel snel weer gestudeerd zal gaan worden bleek het ineens ook een ontzettend geschikte studietas!

Ik kan ook niet wachten om deze mooie tas in gebruik te gaan nemen volgende maand. Maar eerst gaat hij ook nog mee op vakantie als handbagage. Ook daarvoor is het nu ineens de perfecte tas!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • avatar
  Reply chucky1012 augustus 12, 2016 at 9:19 am

  Prachtige en zeer vhandige backpacker!
  Je kan er zoveel spullen in meenemen!

  Xoxo

 • avatar
  Reply Laura augustus 12, 2016 at 9:42 am

  Toffe samenwerking! Ik heb ook een Herschel en ben er na twee jaar nog steeds heel blij mee!

  • avatar
   Reply Jennifer augustus 12, 2016 at 7:53 pm

   Goed om te horen! Hopelijk heb ik hier ook nog jaren plezier van!

 • avatar
  Reply Anneleen augustus 12, 2016 at 10:15 am

  Wat een mooie rugzak en hij ziet er nog eens super handig uit ook ! :)

 • avatar
  Reply Dees augustus 12, 2016 at 12:35 pm

  Gave tas. Helaas een beetje (veel) boven mijn budget, maar hij is het ongetwijfeld waard.

  • avatar
   Reply Jennifer augustus 12, 2016 at 7:52 pm

   Dat snap ik wel! Maar er zijn ook goedkopere modellen! ;)

  Leave a Reply