Fashion

Primark Groningen!

Sinds vanochtend is Groningen weer een winkel rijker. Iets na elven opende Primark een nieuwe vestiging op de Westerhaven in Groningen. Nog voor de officiële opening kon ik alvast naar binnen voor een eerste kijkje en een rondleiding door de winkel en achter de schermen. Ik maakte foto’s van de prachtige collecties in de nieuwste Primark.

Primark Groningen

Damesafdeling

Op de damesafdeling zag je heel duidelijk de huidige trends naar voren komen. Op dit moment zie je veel festival looks in advertenties, reclame’s en in etalages en dat is bij Primark niet anders. Ik vind het zelf een hele leuke trend, maar wel een zeer tijdelijke trend. En minder draagbaar op het moment dat het weer kouder wordt. Ik kom liever bij Primark voor de fijne, goedkope basics, die uiteraard ook volop aanwezig waren.

Primark groningen blouse

Primark basics

Primark Denim & Co dames

Primark dames broeken

Accessoires

En ook de accessoires bevatten veel basics met daarnaast enkele slotstukken in de stijl van de huidige trends. Naast keurige handtassen hangen er ook super leuke rugtassen. Die laatste zijn, heb ik me laten vertellen, op dit moment de bestsellers van Primark.

Primark Accessoires

Primark best seller tas

Primark Sokken

Primark tas

Primark stoffen tasjes

Primark gadgets

Primark Travel koffers

Kinderafdeling

Ook op de ruime kinderafdeling op de eerste verdieping kan iedere moeder haar hart ophalen voor de leuke kindercollecties die per leeftijdscategorie staan opgesteld.

Boys 0 – 36 maanden

Primark Groningen

Primark baby jongen

Primark Boys Groningen

Primark Groningen jongens

Primark jongens zwembroeken

Primark Groningen jongens

Primark Groningen baby

Boys 1½ – 8 jaar

Primark Jongens afdeling

Primark Star Wars

Primark Minions Spiderman

jongens onderbroeken primark

Primark jongens schoenen

Primark Minions Despicable Me Verschrikkelijke Ikke

Boys 7 – 13 jaar

Primark boys

primark boys jongens

Girls 0 – 36 maanden

Primark meisjes afdeling Primark Groningen

Primark baby

Girls 1½ – 8 jaar

Girls Primark

Primark jonge meiden

Primark girls

Girls 7 – 13 jaar

primark meisjesafdeling

primark meisjes

Primark meisjes 7 - 13 jaar

meisjes schoenen primark

Herenafdeling

Een herenafdeling kan ook niet ontbreken.

Primark heren

Heren jeans primark

Schoenenafdeling

Op de schoenenafdeling vind je momenteel veel slippers (al vanaf €1,50!) en sandalen en ballerina schoenen. Maar ook voor een flink paar hakken en sportschoenen kun je bij Primark terecht. Ik vind de schoenenafdeling in Primark Groningen echt fijn opgezet met een centrale bank om te kunnen passen.

Primark Schoenen

Primark Schoenen

Primark schoenen

Primark sportschoenen

Primark slippers

Primark Home

De Home afdeling vond ik helaas een beetje tegenvallen. Ik zie veel pastel kleuren, wat ook logisch is met oog op het huidige lenteseizoen, die ik helaas wat te zoetsappig vond.

Primark Home

Primark Home dekbedden

Primark Duvet cover set

Primark geurkaarsen

Primark home

Primark Beauty

Ook kan een beautyafdeling niet missen. Wist je dat ik mijn favoriete haarborstel jaren geleden voor €2,- bij Primark kocht? Hij is nog steeds te koop!

Primark make upprimark beautyPrimark make upPrimark roze beauty

Primark

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje te nemen in de nieuwe Primark en daarbij een impressie te hebben gehad van de huidige collectie die in de winkel ligt.

Ga jij binnenkort nog winkelen bij Primark?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • avatar
  Reply tineke mei 17, 2016 at 3:24 pm

  Prachtige kinderafdeling! :D

 • avatar
  Reply chucky1012 mei 17, 2016 at 4:37 pm

  De kinderafdeling verkoopt zulke mooie items!

  Xoxo

 • avatar
  Reply Lisanne mei 17, 2016 at 6:40 pm

  Ik wil zeker na alle mooie foto’s een kijkje gaan nemen! Ben al een jaar niet meer bij de primark geweest en nu zit ie om de hoek!
  We moesten eerst naar Bremen of Enschede (beide 170km rijden) en nu maar 20! Daar ga ik regelmatig komen ;)

 • avatar
  Reply Valerie mei 17, 2016 at 6:42 pm

  Lekker hoor, om voor de drukte naar binnen te mogen! Zo netjes heb ik de primark nog nooit gezien!

 • avatar
  Reply Hanna @ eenbezigbijtje mei 18, 2016 at 9:14 am

  Leuk dat jullie nu een primark hebben! Alkmaar krijgt er ook een en dat is voor mij redelijk dichtbij, dus dat is fijn.

 • avatar
  Reply Anneleen mei 19, 2016 at 3:10 pm

  Door deze foto’s heb ik nu superveel zin om nog ‘ns naar de Primark te gaan… :)

 • avatar
  Reply Esther Kreuk april 22, 2017 at 9:29 am

  Op de foto met koffers (boven de kinderdafdeling) zie ik een klein roze koffertje die ik heeeeel graag wil hebben! Kan iemand mij vertellen of deze opgestuurd kan worden? Of naar een ander filiaal sturen wat voor mij dichtbij is?

 • avatar
  Reply Esther Kreuk april 22, 2017 at 9:29 am

  Op de foto met koffers (boven de kinderdafdeling) zie ik een klein roze koffertje die ik heeeeel graag wil hebben! Kan iemand mij vertellen of deze opgestuurd kan worden? Of naar een ander filiaal sturen wat voor mij dichtbij is?

 • avatar
  Reply Esther Kreuk april 22, 2017 at 9:29 am

  Op de foto met koffers (boven de kinderdafdeling) zie ik een klein roze koffertje die ik heeeeel graag wil hebben! Kan iemand mij vertellen of deze opgestuurd kan worden? Of naar een ander filiaal sturen wat voor mij dichtbij is?

 • Leave a Reply