Baby, Dreumes

Shoplog Zara Kids (tweedehands)

Als het bijna weer tijd is voor de kinderbijslag hoor ik om me heen verschillende moeders alweer jubelen dat ze hun wensenlijstje kleertjes voor de kids weer naar huis kunnen klikken. Want hij heeft nieuwe broeken nodig en voor haar wordt alvast nieuwe zomerkleding gekocht. Dat van vorig jaar is immers te klein.

zara kids marktplaats

Voor ons is de kinderbijslag geen startsein om het halve internet leeg te kopen. We kopen vooral pas iets als het echt nodig is. En het lijkt erop dat dat moment er binnenkort weer aan zit te komen. Dus ik blies mijn marktplaatshobby weer even nieuw leven in. Natuurlijk waren we niet totaal onvoorbereid op de groei van de ene naar de andere maat en lag er heus wat voor Melle in de kast. Ware het niet dat de broekjes in deze maat hem hopeloos van z’n pamperbipsje afzakten en ik hem meerdere malen per dag tussen het speelgoed vandaan viste met zijn broek op z’n enkels.

Dus ik besloot om even op marktplaats te kijken voor leuke broekjes met een knoopelastiek (dit bleek mission impossible) of een paar leuke broekjes waar ik makkelijk een elastiek in zou kunnen zetten. Gewoon om even te proberen. Als ik een broekje van 2 euro zou verknallen dan was dat niet het einde van de wereld (al zijn het wel hele leuke broekjes). Voor het weekend kwamen de eerste marktplaatspakketjes binnen en kon operatie elastiek beginnen. Met goed resultaat. Maatje 80 kan nu worden gedragen door onze kleine dreumes. En ach, nu ik toch bezig was en een paar bijpassende shirts tegenkwam zijn ook die nu onderdeel van de kledingcollectie.

Dan nu natuurlijk de shoplog met de kleertjes die ik kocht. Het zijn allemaal kleertjes van de Zara Kids, groot favoriet, maar dus wel tweedehands via marktplaats, uit eerdere collecties. Er komen bijvoorbeeld een truitje en broekje voorbij uit de Halloween collectie 2015. En dat vind ik nou zo leuk aan het kopen van tweedehands dingetjes. In de maatjes die Melle nu draagt is de kleding vaak gewoon nog mooi en je kunt het kopen voor veel minder geld dan waarvoor het nieuw in de winkel hangt. Bovendien, als je iets destijds gemist hebt uit een super leuke collectie, dan vind je het pronkstuk vast een paar weken later terug op marktplaats als de eerste kindjes hun kledingstuk ontgroeid zijn.

zara kleertjes marktplaats

shoplog zara kids

zara broekjes met print

shoplog zara kids halloween

zara shoplog kids

De truitjes zijn zulke fijne basics, met ieder broekje te combineren!

zara kids tweedehands

zara tweedehands marktplaats

zara kids tweedehands

Ik schreef dus al eens eerder iets over het kopen van tweedehands kleding. Leuke dingetjes heb ik dit keer weer kunnen scoren hè? Raad jij wat ik hiervoor in totaal betaald heb (inclusief verzendkosten) ?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • avatar
  Reply Valerie april 12, 2016 at 7:51 am

  Ziet er nog goed uit inderdaad die tweedehands kleertjes. Echt super leuke kleertjes! En wat knap dat je die elastieken er zelf in kunt zetten.

 • avatar
  Reply Charelle april 12, 2016 at 8:43 am

  Wat een ontzettend goed idee om het uit te proberen met tweedehands broekjes! Fijn dat het gelukt is ook, kun je weer even vooruit!

 • avatar
  Reply Kim april 12, 2016 at 9:55 am

  Leuke items!

 • avatar
  Reply Vlijtig+Liesje april 12, 2016 at 10:59 am

  Ik vind het moeilijk een bedrag te noemen. Maar het ziet er leuk uit allemaal.

 • avatar
  Reply Rachel april 12, 2016 at 4:52 pm

  Wat een onwijs leuke items liefs

 • avatar
  Reply chucky1012 april 13, 2016 at 7:39 am

  Briljant idee!
  Zo leuk.

  Xoxo

 • avatar
  Reply Rini april 15, 2016 at 1:19 pm

  Kijk ook eens op kleertjeswinkelje.nl
  Hebben ze ook hele leuke betaalbare kleding.

 • avatar
  Reply Kim april 18, 2016 at 7:06 am

  Leuke items heb jr gekocht en slim dat je er elastiek in zet!

 • Leave a Reply