Jong & Moeder, LIFESTYLE

Inspiratie op de Negenmaandenbeurs

Woensdag 24 februari kon je mij (en Melle) vinden in Amsterdam, op de Negenmaandenbeurs en op de Huishoudbeurs. Eindelijk ging ik dan kennismaken met het fenomeen waar ik eigenlijk al jaren bekend mee ben, maar zelf nog nooit naartoe ben geweest. Vroeger zag ik altijd bussen vol met trolleyslepende mensen vanuit Drenthe vertrekken, met zijn allen een dagje naar de Huishoudbeurs en over de Negenmaandenbeurs. Nu ik mij ook onder de noemers huisvrouw en moeder mag scharen kon een bezoekje natuurlijk niet uitblijven. Zonder trolley overigens.

negenmaandenbeurs inspiratie

Wat vond ik ervan?

Allereerst ging ik natuurlijk naar de beurs om gewoon leuk een dagje weg te gaan en niet om een trolley (of kinderwagen) vol aanbiedingen te scoren. Maar zoals dat altijd gaat kom je toch niet met lege tassen zo’n beurs af. Wat ik vooral leuk vond is dat ik weer met een heleboel nieuwe inspiratie thuis ben gekomen. Ik heb hele mooie babykamers gezien, hele mooie kinderwagens, een heleboel verschillende kledingmerken die ik nog niet kende, leuke babyproducten, mooie geboortekaartjes, kinderstoelen, flessen en spenen en voedingsproducten. Ondanks dat ik natuurlijk al een jaar moeder ben kwam ik toch nog weer een heleboel nieuwe dingen tegen! Zo kan ik me voorstellen dat het als zwangere het daar informatiewalhalla is en je in een dag zorgvuldig je babyuitzet bij elkaar kunt uitzoeken. En dat niet alleen, want naast dat het een informatieve beurs is, is het ook een leuke ontmoetingsplek om met je moederende, zwangerende vriendinnen af te spreken!

Oh enne, Melle zat heus niet de hele dag tegen benen van andere mensen aan te kijken hoor! Die heeft zich ook kostelijk vermaakt bij de Monatoetjes in de foodhall, heeft met allerlei andere kindertjes gesocialized en mocht op de foto met Woezel en Pip!

negenmaandenbeurs

Inspiratie

Achterin de eerste hal die je tegenkomt bij binnenkomst zijn een aantal prachtige ingerichte babykamers te bewonderen. Leuk om hier even wat inspiratie op te doen!

negenmaandenbeurs inspiratie

negenmaandenbeurs inspiratie

Doordat mijn hoofd op babygebied al enorm gedrild is alleen naar jongensdingen te kijken viel deze kamer me direct op. Wat een toffe kleur op de muur en wat een mooie meubeltjes staan erin!

negenmaandenbeurs inspiratie

negenmaandenbeurs inspiratie

negenmaandenbeurs inspiratie

In de categorie meisjeskamers was deze favoriet! Ik heb nog gevraagd waar het behang met bambiprintje van was, die zou van Esta zijn, maar kan ik nergens vinden op internet. Maar bij deze dan de informatie waar dat leuke behang van is. De witte meubels vind ik ook erg mooi! Melle slaapt in een bruine ledikant en ik heb er wel eens over nagedacht om die wit te verven, maar omdat ik en mijn zusjes er ook nog in hebben gelegen vind ik het eigenlijk zonde om het bedje niet in de originele staat te houden.

negenmaandenbeurs babykamer inspiratie

negenmaandenbeurs marmer babykamer

negenmaandenbeurs inspiratie

negenmaandenbeurs inspiratie

inspiratie negenmaandenbeurs babykamers

negenmaandenbeurs inspiratie

negenmaandenbeurs bambi behang

negenmaandenbeurs inspiratie

negenmaandenbeurs inspiratie

negenmaandenbeurs inspiratie

negenmaandenbeurs babykamer meisje inspiratie

negenmaandenbeurs inspiratie

negenmaandenbeurs zwart wit babykamer

Stokke

Dankzij Ioni belandden we bij de stand van Stokke. Zij had haar oog al eens laten vallen op de Stokke Steps stoel voor Eon en die wilde zij graag in het echt bekijken. Waar de beurs al niet goed voor is. En werkelijk, wat een mooie stoel! Ik dacht dat ik team Tripp Trapp was, maar misschien ben ik ook wel een beetje team Steps.

negenmaandenbeurs stokke inspiratieStokke Tripp Trapp

negenmaandenbeurs stokke inspiratie

negenmaandenbeurs inspiratie stokkeStokke Steps

Mutsy

Bij ons in de gang staat een fijne Mutsy kinderwagen die we echt met heel veel plezier gebruiken, nog steeds. Maar ik was ook benieuwd naar de nieuwe modellen van Mutsy en dus wierp ik even een snelle blik in hun stand. Prachtige wagens! Het voordeel aan Mutsy vind ik dat de wagens hoog zijn (tip voor mijn lange medemens) en heerlijk wendbaar. De onze kan ik met één hand besturen en dat is zo af en toe best wel handig!

negenmaandenbeurs mutsy inspiratie

negenmaandenbeurs mutsy inspiratie

Tsjip geboortekaartjes

Een merk dat ik zeker moet onthouden voor when the time comes is Tsjip. Eigenaresse Lolita ontwerpt prachtige geboortekaartjes met zachte lieve kleurtjes en lieve afbeeldingen. In haar kaartjes komt duidelijk haar eigen stijl naar voren, terwijl er ook veel diversiteit in zit. Van alles wat en super leuk! – www.tsjipgeboortekaartjes.nl

negenmaandenbeurs tsjip geboortekaartjes inspiratie

negenmaandenbeurs inspiratie tsjip geboortekaartjes

tsjip geboortekaartjes negenmaandenbeurs inspiratie

tsjip geboortekaartjes negenmaandenbeurs inspiratietsjip geboortekaartjes negenmaandenbeurs inspiratie

Wat heb je gekocht?

Voor Melle nam ik een tas vol met producten van Goodies mee naar huis in een leuke bewaartrommel. Vanaf nu heeft Melle ook zijn eigen bak met lekkernijen. Verder ruilde ik mijn gespaarde kruidvatpunten op mijn voordeelpas (en dat waren er nogal wat dankzij de luiers die we daar kopen) in voor 6 verpakkingen billendoekjes. Oh en ik nam nog een leuke foto mee naar huis met Melle en Woezel en Pip.

Al met al was het een leuke eerste ervaring op de Negenmaandenbeurs! Jij kunt er dit jaar ook nog naartoe! Nog tot en met 28 februari 2016 staan alle mooie merken voor je klaar om je te voorzien van informatie en leuke aanbiedingen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • avatar
  Reply Madelaine februari 25, 2016 at 5:18 pm

  Wauw die kamer met die groene muren, ge-weldig! De negenmaandenbeurs lijkt me ook wel leuk maar die drukte, man man man.

 • avatar
  Reply Sylvia februari 25, 2016 at 5:22 pm

  Wat een leuke kamers! :) Bizar dat mensen hele trolleys meenemen voor de gratis producten.. Ik ga morgen voor de eerste keer, dus ik neem mijn schrijfblokje en camera mee ;)

 • avatar
  Reply Manon februari 25, 2016 at 5:56 pm

  Oh ik ben blij dat jij foto’s hebt gemaakt van de kamertjes hahahaha. Ik vond alles ook zooooo tof!!!

  • avatar
   Reply Jennifer februari 25, 2016 at 8:16 pm

   Ze staan vaak ook op de site van de Negenmaandenbeurs. Ik kon net die van 2015 ook nog bekijken, dus deze komen er vast en zeker ook nog op!

 • avatar
  Reply chucky1012 februari 25, 2016 at 6:57 pm

  Wat leuk om zoveel inspiratie op te kunnen doen tijdens deze beurs.
  Was je nog naar de HHB geweest?
  Met hetzelfde ticket heb je daarvoor ook toegang en naar de Pasar Malam.
  Voor mij was het al zolang geleden dat ik er voor het laatsd geweest was.

  Xoxo

  • avatar
   Reply Jennifer februari 25, 2016 at 8:16 pm

   Jahoor! Maar op de HHB was het veel te druk om foto’s te kunnen maken. Gelukkig is de Negenmaandenbeurs veel rustiger!

 • avatar
  Reply iooon februari 25, 2016 at 8:07 pm

  Ik vond het super leuk om met jou en Melle over de beurs te struinen. Volgend jaar neem jij je kaartjes ook mee he!

  • avatar
   Reply Jennifer februari 25, 2016 at 8:15 pm

   Haha welke kaartjes, die moet ik al 3 jaar maken. :’)

 • avatar
  Reply Vlijtig Liesje februari 26, 2016 at 4:18 pm

  Wat een lieve kinderkamers zijn dat allemaal!

 • avatar
  Reply Malou februari 28, 2016 at 8:49 am

  Heel leuk om te zien, die kamertjes zijn echt heel mooi!

 • Leave a Reply