Diary

Diary: 63

 

diary 63 melle zwaait het jaar uit oliebollen eten

Lieve lezers, allereerst beste wensen voor 2016! Dat we allemaal in goede gezondheid weer een prachtig jaar mogen gaan invullen en onze grootste dromen weer achterna mogen gaan!

Maandag, dinsdag en woensdag was ik extra aan het werk bij m’n bijbaantje. Door de drukte in de vakantie was er een handje extra nodig en doordat Reinoud vakantie had kon ik die uren mooi invullen.

Woensdag ochtend werden we alleen erg vroeg wakker door een heel heet jongetje dat zich duidelijk niet lekker voelde. Was dit het dan? Melle’s eerste griepvirus? Na de Kerst waren er al heel wat tekenen bij anderen geweest van dit vreselijk irritante griepvirus, maar nu had het dan ook onze kleine lieve arme Melle bereikt. Ik voelde me bijna schuldig dat ik aan het werk ging en er niet kon zijn voor Melle, maar dat kon ik ’s avonds gelukkig wel goedmaken. We gingen uit eten met mijn schoonfamilie en toen ik binnenkwam stortte Melle zich in mijn armen om daar even heel duidelijk te maken dat hij me nu even heel hard nodig had. Dan gaat je moederrol ineens verder dan alleen mamatras, maar ben je ook ineens gepromoveerd tot snotterdoek.

Donderdag was het oudjaarsdag en had ik eigenlijk een blog met mijn jaaroverzicht van 2015 gepland staan. In realiteit moest ik die nog schrijven, dus tussen het snottebellen vegen en sussen door deed ik een poging om het overzicht af te maken. En iedere keer schoof de tijd van plaatsing weer een uurtje op. Tot hij uiteindelijk klaar was om zes uur ’s avonds en we aan tafel zaten voor oliebollen. Melle wilde daar ook wel wat van proeven en zo kregen we hem toch nog aan het eten. De boterhammen met pindakaas, partjes mandarijn en alle andere eetbare dingen die we hem aanboden waren allemaal niet goed genoeg. ’s Avonds moest hij ineens nog even zijn energie kwijt en stuiterde hij nog tot half 11 de kamer door. Toen hebben we hem naar bed gebracht in de hoop dat hij door het vuurwerk heen zou slapen om 12 uur. Dit gebeurde. Jammerlijk dat hij wel wakker werd toen het al lang en breed stil was dankzij een volle snotterneus. Voor ons dus een rustige jaarwisseling dit jaar. Vorig jaar zat ik nog met een dikke pens op de bank, voelde ik het geknal van dat kloten knalvuurwerk tot in m’n onderste. Het is allemaal alweer bijna een jaar geleden … en hop, daar ging dit zachte eitje weer.

Vrijdag ben ik met Melle naar mijn ouders gegaan om daar het nieuwe jaar nog even te vieren met oliebollen en een wijntje, Reinoud moest werken in Groningen dus die ging al eerder weer naar huis. Ik vertrok een paar uurtjes later weer naar Groningen met Melle, alwaar ik me weer kon voorbereiden op een weekend werken.

Zaterdag en Zondag moest ik namelijk weer werken, was Melle helaas nog steeds ziek en kon ik weer twee dagen niet voor hem thuis zijn, en daarmee was de week wel weer rond!

Hebben jullie een goede jaarwisseling gehad?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • avatar
  Reply chucky1012 januari 4, 2016 at 4:36 pm

  Gelukkig nieuwjaar en dat je wensen mogen uitkomen.
  Ik hoop dat jullie zoon opgeknapt is.

  Xoxo

 • avatar
  Reply Dina januari 4, 2016 at 8:22 pm

  Ach wat sneu dat Melle zo ziek was zeg (of is, maar ik hoop dat hij weer beter is!). Zo zielig als kindjes ziek zijn.

 • avatar
  Reply Irma januari 5, 2016 at 9:46 am

  Mamatras en snotterdoek, haha, wat een heerlijke vindingen! Maar wat sneu dat hij zo ziek is.. veel beterschap!

  • avatar
   Reply Jennifer januari 5, 2016 at 10:46 pm

   Dankje Anneleen! Gelukkig wordt er weer volop gespeeld en gaat het inderdaad al wat beter! :)

 • avatar
  Reply Anneleen januari 5, 2016 at 10:15 am

  Niet leuk dat Melle zo ziekjes was! Gaat het ondertussen al wat beter? Veel beterschap voor jullie kleine man!

 • avatar
  Reply Vlijtig Liesje januari 5, 2016 at 11:04 am

  Ja, de jaarwisseling was hier prima! En beterschap gewenst met Melle.

 • Leave a Reply