LIFESTYLE

Cherubs rugtas van Mi-Pac

Als je moeder wordt verandert er van alles. Van je dagindeling tot je interieur en de inhoud van je handtas. Die laatste is inmiddels vervangen, want als ik met Melle op stap ben gaan er altijd meer spullen mee dan er in een handtas past. Helemaal sinds Melle mee kan op de fiets zijn de schoudertassen en handtassen vervangen door een rugtas.

cherubs rugtas

Op de fiets vind ik het namelijk veel fijner om met een rugtas te fietsen dan met een schoudertas. Met een rugtas ben ik veel meer in balans, wat ik nogal belangrijk vind als ik met een flinke baby voorop mijn fiets de stad trotseer. Van Marington.nl ontving ik een prachtige rugtas die voor mijn bumperklevers enigszins onthult wat ik voorop mijn fiets vervoer. Het liefst zou ik namelijk met een groot bord met de tekst “baby on board” rondfietsen, maar dit is een iets modieuzere oplossing.

What’s in it?

Als ik met Melle op pad ben zit er veelal naast mijn persoonlijke spullen als telefoon, portemonnee, sleutels, etc. een paar luiers, billendoekjes en een setje schone kleertjes in voor Melle. Oh en ik moet het flesje drinken en de rijstwafels niet vergeten te noemen die ik ook altijd inpak. Voor een ritje naar de supermarkt vertrek ik zonder al deze benodigdheden en gebruik ik de rugtas om mijn boodschappen in mee te nemen. Ik heb geen mandje op mijn fiets en wederom vind ik het gewoon het veiligst om al deze spullen op mijn rug te vervoeren.

cherubs rugtas

What happened to de luiertas?

De luiertas gaat nog steeds super vaak mee. Als we een dag weggaan, of een weekendje uit logeren gaan, dan pakken we die in en dan is de hele inhoud van de Mi-Pac rugtas voor Mi-zelf. Zo heeft de tas bijvoorbeeld een apart vak waar precies een 15 inch laptop in past, een groot vak waar mijn kleding, boeken, notitieboekjes, pennen en andere benodigdheden in kunnen. En niet te vergeten het voorvak waarin ik meestal een handcrème, een labello en ook mijn telefoon heb zitten.

Ik heb de witte in gebruik genomen en een tijdje kunnen testen. De zwarte tas zoekt nog een eigenaresse! Kom volgende week zeker nog een keer langs om deel te nemen aan de winactie waarbij je die leuke tas (inclusief super leuke inhoud!) kunt winnen!

Wat zou jij in deze leuke rugtas willen vervoeren?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • avatar
  Reply chucky1012 december 4, 2015 at 6:31 am

  Wat een handige en praktische backpack.
  Er past zoveel in wat men mee kan nemen als je uit logeren gaat of even een dagje shoppen.
  Heb al een kijkje genomen in de webshop die dit verkoopt en er is zoveel keuze.
  Ik ben van plan om ook de handtas om te wisselen voor een rugtas dat is veel handiger.
  Want zo heb je de handen vrij.

  Xoxo

 • avatar
  Reply Wilmaaa december 4, 2015 at 6:46 am

  Wat een gave rugtas, het is dat ik hem niet echt nodig heb. Ik zou voor de zwarte zijn gegaan :)

 • avatar
  Reply Valerie december 4, 2015 at 9:34 am

  Echt een super leuke rugzak! Tof dat je de zwarte gaat weggeven, die vind ik het leukste! :)

 • avatar
  Reply Vlijtig Liesje december 4, 2015 at 12:16 pm

  Het grote voordeel van een rugtas vind ik dat je je handen goed vrij hebt. En dat het gewicht goed verdeeld is over twee schouders.

 • avatar
  Reply Mariëlle december 4, 2015 at 1:33 pm

  Ja eindelijk iemand die mijn rugtas-idee niet gek vind ;) In mijn omgeving vinden mensen het heel raar dat ik standaard een rugtas op heb als mijn dochtertje erbij is. Je hoort gewoon een luiertas te hebben, geen rugzak. Maar ook ik vind het ideaal en net als jij, vooral met fietsen! Alles lekker op de rug, niks geen omkijken meer naar. (:

 • avatar
  Reply iooon december 4, 2015 at 11:20 pm

  Voor mij zouden er een envelop luiers en doekjes in gaan. Want die neem ik altijd mee. Luiertas hoeft tegenwoordig vaak niet meer want hij schijt zichzelf *evenafkloppen* niet meer vaak onder dus alleen luiers en doekjes is voldoende. Verder. Soms mijn laptop, als ik buiten de deur ga “werken”. En de normale shizzle, portemonnee, notitieboekje, pen, sleutels etc.

 • Leave a Reply