Baby, Outfit

What Melle Wears #2

Nog een laatste blik op alle schattige kleertjes maatje 50! Afgelopen week haalde ik alle kleertjes in maat 74 en 80 uit de kledingbakken van ons zoldertje en daarbij haalde ik ook nog even wat pakjes tevoorschijn die ik nog heel graag wilde laten zien!

babykleding

babykleding

Na de geslachtsbepaling bij de 20 weken echo kochten we een setje pyjama’s, en daarvan was deze er één van. Deze hadden we in maat 56, omdat ik bang was dat dit soort pyjama’s vanwege de voetjes heel snel te klein zouden worden bij de beentjes. Nu vallen pyjama’s van de H&M best wel groot waardoor Melle eigenlijk verzoop in dit pakje en hij deze pyjama’s best wel een tijdje aan heeft kunnen hebben.

babykleding

En dit is het andere pakje uit dat setje. Ik vond hem in de eerste instantie echt helemaal leuk, maar toen Melle hem eenmaal aan had vond ik hem toch wel heel hysterisch en ‘stond’ het niet echt ofzo. Ik kleedde hem daarom vaker in het grijze pakje dan in deze. En nu ik hem zie vind ik hem toch wel weer heel erg lief.

babykleding

Dit pakje met de ijsbeer op  de voorkant kocht ik op de valreep nog in de Zara sale, in maatje 62. Deze heeft Melle echt onwijs vaak gedragen. Helaas is deze ook al te klein geworden, maar eigenlijk werd hij dat al vrij snel. Het lijfje kan Melle nog steeds heel goed aan hebben, maar de broekspijpen zijn eigenlijk veel te kort en een beetje uit verhouding. Als ik hem nu aantrek dan heeft hij een kniebroekje aan, haha! Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik me er wel eens schuldig aan heb gemaakt om hem dan maar kniekousen erbij aan te trekken zodat hij hem nog één keertje aan kon.

babykleding

Dit is een pakje die we gekregen hebben in een groot kledingpakket. Ik heb dit pakje regelmatig in mijn handen gehad toen ik nog zwanger was, omdat ik niet kon wachten om deze bij onze baby aan te trekken. Melle heeft dit pakje helaas nooit goed gepast doordat er in de breedte nog wel een baby bij in kon.

babykleding

En datzelfde gold voor dit pakje die eigenlijk te breed was voor Melle. Zo jammer, want ook deze vind ik nog steeds heel erg leuk!

babykleding

Bij Primark kocht ik een setje pyjama’s in maatje 50 en dat waren deze. Ook hier zaten voetjes in, waardoor deze pakjes ook maar twee maanden mee konden omdat ze al vrij snel te klein waren geworden. Deze waren gelukkig niet zo breed als de twee pakjes hiervoor. Deze pakjes zijn is nog uit de tijd dat Melle dit soort pakjes overdag nog droeg, maar tegenwoordig wordt dit alleen nog als pyjama gedragen (maar ook Melle heeft wel eens een pyjama-dag hoor).

babykleding

Deze pakjes waren een maatje groter dan de blauwe set, namelijk 56, maar eigenlijk was er weinig verschil te merken, want ook deze was hij even snel ontgroeid als de andere drie. Ook deze zijn van de Primark, en als ik me niet vergis dan kun je deze sets nog steeds kopen (ook in grotere maatjes!).

babykleding

 

Dit setje trok ik Melle voor het eerst aan toen hij 6 weken oud was. Ik kocht het overhemdje bij Primark (maat 0-3 maanden) en het broekje van Z8 hebben we gekregen (maat 62). Toen hij dit pakje droeg vroeg ik mij ineens ernstig af waar mijn newborn baby gebleven was. Wat een kereltje werd het ineens zeg! Maar zo lief! Dit setje heeft hij gelukkig vrij lang aan kunnen hebben, ik denk wel tot ongeveer 7 maanden, als ik de datum bij de laatste foto zie waarop hij dit setje droeg.

babykleding

Dit was ook één van mijn favoriete setjes. Een streepjesromper van Primark (0-3 maand), een broekje met sterren van de Hema (maat 62) en zelfgehaakte slofjes. Melle heeft regelmatig rompers met lange mouwen als shirt gedragen omdat shirtjes bij die kleine baby’tjes gewoon soms heel onhandig zijn. En nog steeds draagt Melle zo af en toe zijn rompers op deze manier.

Wat zijn deze outfitjes al lang geleden, al die kleine maatjes, zo lief!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • avatar
  Reply chucky1012 november 20, 2015 at 6:32 am

  Leuke en mooie kleren ;-)
  Je hebt best veel nodig zeker omdat babykleren snel vies zijn en vaak gewassen moet worden.

  Xoxo

 • avatar
  Reply Vlijtig Liesje november 20, 2015 at 9:24 am

  Lief allemaal! Die kleine maatjes zijn zo schattig!

 • avatar
  Reply Hanna @ eenbezigbijtje november 20, 2015 at 11:05 am

  Die pakjes vind ik echt heel lief!

 • avatar
  Reply Cindy november 20, 2015 at 8:37 pm

  Jaaa schattig allemaal. Ik ben nu ook volop rompertjes en babykleertjes aan het kopen voor ons kindje, wat we in maart verwachten. Het één is nog leuker dan het ander. Heel hebberig word ik er van.

 • avatar
  Reply Milou november 21, 2015 at 2:49 pm

  Ahw! Cute, cute, cute! Vooral dat setje met het boeren overhemdje. Ik ga toch eens kijken of ik zoiets ook ergens kan scoren. Veel te leuk!

 • avatar
  Reply Valerie november 21, 2015 at 8:00 pm

  Wat schetig allemaal! Ik ben heel benieuwd hoe jullie Melle nu kleden ik kan me inderdaad voorstellen dat hij nu al wat “gewonere” kleding draagt en geen overslagrompers en leggings meer. Draagt hij al spijkerbroekjes zegmaar?

 • avatar
  Reply Malou november 22, 2015 at 9:45 am

  Wat een leuke outfits! En schattig inderdaad, die kleine maatjes :)

 • avatar
  Reply Anneleen november 23, 2015 at 3:52 pm

  Wat een schattige en lieve kleertjes! Dat ijsbeerpakje vind ik zo mooi!

 • Leave a Reply