Baby, Outfit

Melle’s Mama Wishes #3

In de vorige edities liet ik mijn favoriete kledingitems zien van Zara en H&M en dit keer laat ik een mix van een paar verschillende kledingwinkels en merken zien. Na deze driedelige serie babykleding voor jongens is het eindelijk weer tijd voor la mama.

River Island

River Island zit sinds een paar weken ook in Groningen aan de Herestraat, waar ik uit nieuwsgierigheid laatst eens naar binnenliep om vervolgens tot de ontdekking te komen dat er ook baby en kinderkleding verkocht wordt. Leuk! River Island heeft absoluut super leuke items voor baby’s, zowel voor jongens als voor meisjes, alleen vind ik de stijl van River Island nog niet helemaal bij onze kleine Melleboy passen. Voor de volgende kledingstukken moet hij nog even wat ouder worden.

River Island AW 2015

Fresk

Fresk daartegenover past wel weer helemaal in het plaatje. Dit soort prints doen het bij mij nog steeds goed en met name voor pyjama’s vind ik ze uitermate geschikt. Ook als romper vind ik het leuk om dit soort prints te combineren onder een vestje. Kortom, als dagelijkse outfit of slaappak, Fresk vind ik een super leuk merk!

Fresk

Polarn O Pyret

Afgelopen week vond ik een leuke e-mail namens dit merk in mijn mailbox en zodoende werd ik nieuwsgierig. Van Polarn O Pyret had ik hiervoor nog niet gehoord, waarschijnlijk omdat het aardig aan de prijs is en ik vooral naar budgetkleertjes zoek. Ondanks dat vind ik dat deze super leuke items met fantastische, kleurrijke prints een shout out verdienen.

Polarn o Pyret

Primark

De Primark collectie voor dit jaar heb ik nog niet met eigen ogen kunnen bewonderen, maar dankzij Tineke weet ik dat ik ook dit jaar weer iets voor Melle moet halen, en wel het volgende vestje. Vorig jaar kocht ik hem ook al bij de opening van Primark Arnhem in maat 0 tot 3 maand (welke Melle tot op de dag van vandaag nog steeds draagt) en waarschijnlijk ga ik hem daar dit jaar nog een keer halen in een iets grotere maat voor komende winter. Dit is denk ik mijn all-time favoriete kledingstuk voor Melle, en dat voor maar 8 euro! Nu ik iets beter kijk zie ik dat hij wel net iets verschilt van de vorige variant, maar dat maakt hem niet minder tijdloos.

PrimarkFotocredit: Tineke

Voor nu blijf ik toch eerst bij good old Zara, tevens meest favoriet. Wie weet wandel ik in de toekomst nog eens bij River Island naar binnen om Melle een super hippe outfit aan te meten. Voorlopig mag hij nog even lekker baby zijn.

Wat is jullie favoriete (kinder)kledingwinkel?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • avatar
  Reply Marije september 16, 2015 at 9:00 am

  Super leuk dit soort overzichtjes. Heerlijk he? Al die kinderkleding? Zelf ben ik momenteel heel erg fan van de Zara. Ik moet zeggen dat ik het best prijzig vind voor kinds (vooral gezien ze er zo snel uitgroeien), en daarom beland ik toch weer vaak bij de Primark hahahaha. Nextdirect.com heb ik laatst ontdekt trouwens. Ook zo’n toffe webshop!

 • avatar
  Reply Valerie september 16, 2015 at 1:37 pm

  River Island is leuk, maar misschien inderdaad een beetje te hip voor zo’n klein jongetje?

 • avatar
  Reply Channah september 16, 2015 at 1:49 pm

  Ik vind Kiabi (moet je even goed zoeken en kwaliteit is niet geweldig) en Nextdirect ook heel erg leuk. Ik vind de items van River Island ook leuk, maar inderdaad wel een beetje te oud. Je ziet zoveel ouders die hun kindje in de meest hippe outfits kleden, en natuurlijk is dat heel leuk, maar sommige dingen zien er gewoon niet uit omdat ze er gewoon nog veel te jong voor zijn.

 • avatar
  Reply Kim september 16, 2015 at 9:52 pm

  Hele leuke collecties allemaal! Ik vind het altijd zo jammer dat de winkels vol meisjes kleding hangen en voor jongens er vaak maar 3 rekken zijn.

 • Leave a Reply