Outfit

4x Herfst Fashion Inspiratie

Onlangs heb ik mijn kledingkast eens flink uitgemest en ben ik vervolgens met alle kleding die ik niet meer draag, of niet meer aan kan, op de rommelmarkt gaan zitten zodat ik met het verdiende geld weer wat nieuwe dingen aan kon schaffen. Zorgvuldig ging ik op zoek naar nieuwe items en daarom laat ik mijn inspiratie zien!

herfst fashion

 

bron afbeelding

Tijdens het opruimen van alle kleding vroeg ik mezelf af hoe die collectie zo groot had kunnen worden en er zoveel items in mijn kast lagen die (bijna) nooit gedragen werden. Doe ik impulsaankopen, probeer ik een beetje met een bepaalde wind mee te waaien om er vervolgens achter te komen dat het helemaal niet bij mij past, of dat het me niet staat, of heb ik zoveel kleren dat ik door de bomen het welbekende bos niet meer zie?

Het moet anders, en daarom ga ik mijn aankopen vanaf nu anders doen. Het is sowieso al moeilijker om te shoppen voor mezelf nu Melle er is, dus de impulsaankopen zijn volgens mij het probleem niet meer (eerder geen aankopen!). Vanaf nu ga ik proberen om meer basics in mijn kast te krijgen (zoals een zwarte jeans – wie heeft die nou niet, nou ikke dus) en daarbij dan leuke jasjes en vesten etc. kopen om volwaardige outfits te kunnen maken. En voor die outfitinspiratie ging ik pinterest weer even af.

1. Zwart leren jack

Een item dat in iedere garderobe thuishoort is toch wel een (nep)leren jack. Het liefst zwart. En laat ik daar nou al tijden naar op zoek zijn. Ik zie er regelmatig weer een hangen maar dan staat of de prijs me tegen, of is het model niet helemaal wat ik zoek. Kortom, dit is misschien wel één van de aankopen die ik allang had moeten doen, maar die ik dan weer niet impulsief kan doen.

herfst fashion

bron afbeelding

2. Tartan

De nog aan te schaffen zwarte jeans staat toevalligerwijs ook op de bovenstaande foto staat is mooi. Maar waar het me eigenlijk om gaat is de tartanprint. Dit seizoen zie ik hem weer steeds meer en meer terugkomen. Blouses, sjaals, shirts en zelfs broeken en maillots met die print heb ik zien hangen in de winkels. Ik denk dat ik zo’n blouse wel een mooie toevoeging vind aan mijn kledingkast, maar dat heeft er ook vooral mee te maken dat mijn paarse winterjas het niet echt toelaat om een sjaal met deze print te dragen.

herfst fashion

bron afbeelding

3. Grote sjaals

Ik denk dat deze altijd al praktisch waren vanwege de kou en ik heb er al jaren één, maar ook dit seizoen kun je hem niet weglaten uit je outfit. En niet per se alleen de tartan variant, maar ook de effen modellen van de eerste foto en andere prints zijn een must have dit seizoen. Ook de gebreide colsjaal doet het weer goed!

herfst fashion

bron afbeelding

4. Lange vesten

Deze waren ook al in opkomst, maar dit seizoen moeten ze nóg langer. Ik moet zeggen dat ik ze vooral heel vaak in het grijs of zwart zie (en dan heb ik het over de hippe fashionista’s die ik ieder weekend schoenen probeer aan te smeren), maar dat ik het ook wel leuk vind om dan juist een vest met een print te dragen op effen basics.

Ik zal jullie op de hoogte houden van een eventuele toekomstige shoppingtrip en wie weet deel ik wel een shoplog! ;)

Wat is jouw favoriete trend voor deze herfst?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • avatar
  Reply Renske september 23, 2015 at 4:05 pm

  Ik ben ook over gegaan naar meer basics in mijn kast. Ik heb sowieso al niet heel veel talent in het uitzoeken van de perfecte outfit, laat staan dat ik een uitbundige fashionchick ben. Ik voel mij veilig in basics, hoewel ik voorheen regelmatig impulsaankopen deed, haha. Ik ben benieuwd naar jouw nieuwe items! :-) Ik vind lange vesten en grote sjaals echt heerlijk in de herfst!

 • avatar
  Reply chucky1012 september 23, 2015 at 5:39 pm

  Erg mooi! Ík ga voor de basics en poncho;’s.
  Heerlijk warm ;-)

 • avatar
  Reply Maureen september 23, 2015 at 7:29 pm

  Superleuke artikel! Precies wat ik ook allemaal nog nodig heb en ik wil ook nog graag een nieuwe tas. Maar leren jasje heb ik vandaag in de stad bij de Only gevonden. Maar dat leren jasje van dat plaatje vind ik nog mooier, als ik iets zou tegenkomen zou ik hem ook gelijk meenemen!

 • avatar
  Reply Valerie september 23, 2015 at 8:40 pm

  Deze trends zijn wel leuk! Die fringe dingen voor op je schoenen, je kent ze vast wel vanuit de schoenenwinkel, die trend vind ik pas raar en belachelijk lelijk.

 • avatar
  Reply Linda september 26, 2015 at 1:09 pm

  Jaa ik wil ook nog heel graag wat mooie lange vesten, en een heel fijne dikke grote sjaal ;-). En eigenlijk ook nog een mooi paar zwarte laarsjes… Kortom ik moet nodig weer eens gaan shoppen! Fijne inspiratie dit!

 • Leave a Reply