LIFESTYLE, Wishlist

Omdat je altijd iets te wensen hebt

Ik had weer eens zin om weer een leuke collage te delen met items die op dit moment op mijn wensenlijstje staan. Sinds vorige week ben ik bezig om mijn garderobe een update te geven en alle lelijke en uitgerekte kleding te vervangen voor wat nieuws. Ik houd dan ook het wereldwijde web goed in de gaten en ook mijn e-mail vulde zich weer met leuke persberichten om me op de hoogte te houden van de lancering van nieuwe leuke collecties.

Zwart (leren) jack
Wat ik mij nu eigenlijk afvraag is waarom ik nog nooit eerder zo’n jasje heb gekocht, want een zwart jack wil ik al heel erg lang. Maar als ik er een tegenkom die mij aanspreekt (want sommige jacks zijn ook gewoon foeilelijk) heb ik óf geen budget voor deze uitgave, óf andere prioriteiten, óf ga ik weer staan twijfelen of dit wel hét jasje is. Die besluiteloosheid heeft ervoor gezorgd dat er nog steeds een haakje vrij is aan de kapstok en heb ik mezelf beloofd dat ik er binnenkort echt eentje ga kopen.

Zwarte jeans
Een ander basic item dat niet in je kledingkast zou mogen ontbreken is een goede zwarte jeans. De mijne was al ver voor mijn zwangerschap versleten en verwassen en ik kwam maar niet een nieuwe tegen die aan het plaatje voldeed. De zoektocht is weer geopend, want ook de broeken die ik liet komen in mijn grote bestelling van de H&M die vorige week kwam, bleken het niet te zijn.

Espadrilles
Sinds ik in een schoenenwinkel werk ben ik erachter: espadrilles zijn het helemaal deze zomer, en wat lopen ze fantastisch lekker! Ook niet onbelangrijk: ze staan leuk onder een zomerse outfit, maar bijvoorbeeld ook onder een zwarte jeans en een jack.

Hoepel
Qua kledingmaat heb ik na de zwangerschap helemaal niks te klagen, maar het laatste hobbeltje moet nog genomen worden, namelijk dat hobbeltje die zich ten hoogte van mijn heupen als een zwembandje rondom mijn middel heeft genesteld. Ik heb gelezen en gezien dat het hula-hoopen voor fantastische resultaten kan zorgen en ik ben om en wil ook graag een hoepel. Je kunt ze kopen en de webshops die zich op deze nieuwe trend richten schieten als paddenstoelen uit de grond. Ik vond een leuke DIY en kwam erachter dat je ze voor veel minder geld zelf kunt maken, helemaal naar je eigen zin. Als ik ergens de tijd vind ga ik dat denk ik ook maar doen!

Toffe shirts
Een van de items van de H&M die mocht blijven was een lichte spijkerbroek, zo’n een waarin je me al jaren niet meer zag. Dus ik mag eerst wel weer op cursus hoe je die dingen combineert, want ik moet er verschrikkelijk aan wennen. Ik denk dat deze leuke shirts van je m’appelle wel leuk staan, wat zeg jij ervan? En dat leuke jurkje voor de zomer, mocht die na gisteren nog niet voorbij zijn, vind ik ook erg leuk!

Disney Vans voor mama en mini
Al weken denk ik aan een kleine Melle op een paar stoere Allstars of Vans (ofwel een goedkoop aftreksel ervan), die precies matchen met de mijne. In de eerste instantie dacht ik aan blauw of rood, maar toen er een persbericht in mijn inbox verscheen van het merk Vans is mijn wensenlijst weer een beetje gegroeid. Wie weet lopen we volgend jaar wel met z’n tweetjes door de stad in een paar Mickey Mouse Vans, of juist die van Winnie The Pooh. En als papa het leuk vindt mag hij er natuurlijk ook naast. ;)

Heb jij nog kledingtips? Voordat de modepolitie hier op de stoep staat!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • avatar
  Reply chucky1012 juni 6, 2015 at 7:25 am

  Mooie zomerse items had je uitgezocht!

 • avatar
  Reply Olga juni 6, 2015 at 9:32 am

  Ik vind de leren jassen van de Mango wel het mooiste. Ooit een jas voor 150 euro daar gekocht en sta vind ik best duur voor een jas, maar hij is het echt waard geweest en draag hem nog steeds met plezier!

 • avatar
  Reply Anneleen juni 6, 2015 at 1:04 pm

  Espadrilles staan hier ook op het lijstje! :) ik heb er momenteel blauwe met witte streepjes!

 • avatar
  Reply Cynthia juni 11, 2015 at 4:18 pm

  Leuk om te zien! Ik zag de Disney Vans gisteren ook voorbij komen, ze zijn echt leuk haha

 • Leave a Reply