Diary

Diary: 50

Afgelopen week werden we weer getrakteerd op een portie zonnestralen en daar worden we natuurlijk allemaal ontzettend vrolijk van. En een extra vitamine D shot kunnen we allemaal wel gebruiken, zeker in tijden van stress en drukte.

Gelukkig nam die stress en drukte deze week enorm af. Ik schreef mijn onderzoeksverslag definitief af (niet mijn scriptie dus), een goede week voor de deadline, yes! Daar word ik blij van, want nu komt het einde steeds een beetje dichterbij. En met alles wat ik van het lijstje kan afstrepen komt er een beetje extra tijd vrij om van het heerlijke weer te genieten. Gelukkig gaat het mooie weer ook heel goed samen met alle andere bezigheden, want een scriptie kan ook buiten geschreven worden en de was droogt sneller dankzij de zonnestralen dan aan het rek in de berging.

Even iets minder huisvrouw, ging ik vorige week lekker met mijn kerels naar de Hoornseplas voor een gezellige barbecue. De hele handel moest uiteraard mee, van luiers tot aan rammelaars en ook de zonnebrandcrème werd absoluut niet vergeten! Heerlijk om er even uit te zijn, even weg van de dagelijkse sleur en genieten van de beginnende zomer. En wat heeft Melle genoten van het fantastische weer! Lekker op een kleed in het gras liggen spelen en heerlijk slapen in de buitenlucht. Hij is normaal al super gezellig, maar als de temperaturen hoog genoeg zijn om lekker naar buiten te gaan hebben we er een heel ander kind voor terug. Misschien moeten we het plafond maar blauw schilderen en wie weet trapt hij er dan ook in. ;)

Ook de dag erna was het nog bloedjemooi weer, eigenlijk was het een beetje te warm. Maar toch gingen we op kraamvisite en hebben we nog wat zomerkleertjes voor Melle gekocht. De wandeling ’s avonds van het station naar huis was heerlijk, nog steeds enorm drukkend en benauwd, maar dat frisse windje was echt een traktatie na die zomerhitte. Wat dat betreft ben ik een echte Nederlander, schreeuwen om zomer en zodra het een beetje warm wordt breekt het zweet me uit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • avatar
  Reply Olga juni 16, 2015 at 6:43 am

  Ik vind het zo fijn dat ik niet neer zo hoef te hannesen met de kinderwagen, maar hem er gewoon in kan leggen zonder dat hij bevriest. Lang leve de zomer hoor!

 • avatar
  Reply Malou juni 16, 2015 at 11:10 am

  Lekker hè, met je kindje buiten zijn? Hoewel het vrijdag inderdaad wel erg warm was. Maar ik vond het een stuk fijner dan het weer van vandaag..

 • avatar
  Reply chucky1012 juni 17, 2015 at 10:35 am

  Fijn om met jullie kindje te genieten van het prachtige weer ;-)

 • Leave a Reply