LIFESTYLE

Q&A – stel je vraag!

Alle nieuwsgierige aagjes met brandende persoonlijke vragen geef ik vandaag de kans om ze in grote getale op mij af te vuren! Door alle persoonlijke verhalen komt er natuurlijk al vrij veel voorbij, maar aan de mailtjes, tweets en comments die ik krijg was te merken dat er nog onbeantwoorde vragen zijn. Die kun je nu aan mij vragen bij de reacties!

Normaal gesproken stel ik vaak een vraag aan het eind van mijn artikelen, maar vandaag is het jullie beurt. Brand los bij de reacties! Bij een overvloed aan vragen kies ik de leukste vragen uit om te beantwoorden in een artikel, of wellicht een filmpje, als de planning dit nog toelaat. Ik ben uiteraard een klein beetje aan het vooruitkijken en schrijven om jullie de komende tijd nog wel van wat entertainment te kunnen voorzien en een artikel met alles wat jullie altijd al hadden willen weten valt dan vast en zeker in de smaak. Ik geef jullie nu ook de kans om zelf de inhoud een beetje te kunnen bepalen, dus als er iets is dat je nog had willen lezen dan moet je nu je kans grijpen om me het te vragen!

Hoewel ik meestal heel open en eerlijk ben in mijn blogs bestaat er natuurlijk ergens een grens. Jullie kunnen zelf vast wel bedenken waar deze ligt wat betreft de vragen. Ik kies natuurlijk uiteindelijk zelf welke vragen ik wel en niet wil beantwoorden, maar ik wil jullie wel verzoeken om het netjes te houden. ;)

Overigens hoeven de vragen geen bepaald thema te hebben, ik ben meer dan een wandelende broedmachine!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • avatar
  Reply chucky1012 januari 7, 2015 at 7:52 am

  Leuk!
  Welke films kijk je graag actie of romans en welke acteur vindt je de beste?

  Fijne dag Xoxo

 • avatar
  Reply Anouk januari 7, 2015 at 8:00 am

  Hi! Leuk om je het hemd van het lijf te mogen vragen. Ik ben benieuwd hoe je het straks wil gaan regelen als jullie baby er is en je weer werk gaan studeren. Hebben jullie iets van opvang en zou ja, waar kiezen jullie voor? Succes met de laatste loodjes

 • avatar
  Reply Sylvia januari 7, 2015 at 2:13 pm

  Haha, toch een vraag over jou als ‘broedmachine’: welke vraag over het (aanstaand) moederschap kun je inmiddels niet meer horen? ;)

  En wat is eigenlijk je droombaan? :)

 • avatar
  Reply Iris januari 7, 2015 at 2:23 pm

  Als je een film zou maken over jouw leven. Wat voor een genre zou het dan worden?

 • avatar
  Reply Valerie januari 7, 2015 at 4:54 pm

  Wat ga je straks met je blog doen als je aan het afstuderen bent en een baby hebt? Wil je een mommylifestyle blog worden of niet?

  Ben je bang voor je figuur en gewicht na je zwangerschap? En zie je ook op tegen de bevalling?

  En waarom ben je eigenlijk Taalwetenschap gaan studeren? Ben benieuwd naar je studiekeuze en wat je ermee kunt worden. En wat zou je ermee willen doen?

 • avatar
  Reply Annelie januari 7, 2015 at 5:02 pm

  Hoe gaat jou baby heten? Als je nog niet wilt vertellen dan hoeft dat niet hoor maar misschien wil je het wel al vertellen want sommigen doen dat wel. Zou ik leuk vinden!

 • avatar
  Reply Milou januari 7, 2015 at 6:39 pm

  Wat is de belangrijkste waarde of boodschap die je jullie kindje in het leven wilt mee geven?

 • avatar
  Reply Kirsten januari 7, 2015 at 10:14 pm

  Hey, hoe zie jij jezelf over 10 jaar? Wat wil je in die tijd allemaal bereikt hebben?

 • avatar
  Reply S. januari 8, 2015 at 2:06 am

  Ik heb ergens gelezen dat je borstvoeding wil geven. Superleuk! Hoe zie je de rest van het babyouderschap voor jullie? Waar gaat jullie kindje slapen, verwacht je dat hij doorslaapt (of beter: wanneer? ;-)) etc?
  O ja, ik ben ook nieuwsgierig naar hoe jij jullie kindje nu ervaart: heb je het idee dat hij al een karaktertje heeft, trekjes, rustig of eerder onrustig, slaapt-ie veel of reageert hij snel op geluid, licht, beweging, jullie stemmen?
  En ik ben ook nieuwsgierig naar jullie ouders: kijken zij er naar uit, wonen jullie ver van elkaar, zal je hulp aan heb hebben?
  En hoe reageren je vriendinnen? Zijn ze ‘volwassen’ genoeg, of voel je toch wel dat je de (neem ik zomaar aan) eerste moeder bent?

  Zie maar waar je zin in antwoorden hebt :-)

 • avatar
  Reply S. januari 8, 2015 at 2:11 am

  En andere niet-broedmachine vragen:

  ik vond je blogjes over het onderzoek van afgelopen semester heel interessant. Wat was het eigenlijk precies, en hoe gaat het daar nu mee? Hoe ver zit je inmiddels in je studie?

  Heb jij intussen nog plannen voor Erasmus of denk je dat dat echt out of option is als je moeder bent?

  Ook ben ik nieuwsgierig naar het huisje waar jullie nu wonen, maar ik weet niet of je daar foto’s/details van wil tonen?

  En natuurlijk ben ik nieuwsgierig naar je vriendje, maar ook hier heb je misschien liever privacy. Maar als je iets zou willen vertellen: hoe(lang) kennen jullie elkaar, wat studeert hij, hoe beleven jullie de zwangerschap, heeft het jullie relatie erg veranderd, enz. enz.

  Ook hier: hopelijk stel ik geen vervelende vragen!

 • avatar
  Reply Anneleen januari 8, 2015 at 10:26 pm

  Oh wat leuk dat we vragen mogen stellen!

  – Welke karaktereigenschap van jezelf wil je doorgeven aan je kindje?
  – Welke waarden wil je meegeven aan je kindje vanuit je eigen opvoeding?
  – En even een meer luchtige vraag ;) als je 100 euro mocht uitgeven in een winkel naar keuze. Welke winkel zou dat dan zijn?

  Moest je momenteel aan het bevallen zijn…ik wens je heel veel succes!

 • Leave a Reply