Advertorial

Ons servies [& Winactie]

Nadat we allebei ruim drie jaar in studentenhuizen hebben gewoond kwamen we samen met ons inmiddels incomplete servies in ons nieuwe huis. Sommige dingen wat versmeerd onder invloed van het studentenklimaat, sommige dingen gesneuveld dankzij de onhandigheid van ondergetekende, of de verhuizing.

Voor onze verjaardagen kregen we van mijn ouders deze geweldige grote mokken inclusief lepeltjes en schoteltjes voor theezakjes. We hebben ook een leuke set theeglazen in de kast staan, maar het allerliefst drink ik thee uit een grote mok. Maar niet alleen thee wordt eruit gedronken, ook lepel ik met gemak zo’n mok vla of yoghurt weg.

Onze bordenset is wat dat betreft ook een bijeen geraapt zooitje, maar daar heb ik geen moment om gerouwd. We hebben bijvoorbeeld kleine bordjes van Mona als ontbijtborden, een mooie witte bordenset van Reinoud, mijn zwarte borden en nog een paar diepe borden van melanine.

We brachten natuurlijk ook ieder weer een eigen set kruidenpotjes mee. Inmiddels hebben we drie potten zout, twee potten peper, twee potten peterselie, wat potten Italiaanse kruiden … ofwel, een verzameling waar je U tegen zegt. Het enige wat nog miste waren wat mij betreft twee mooie zout- en pepermolens en die vond ik bij Rosti Mepal.

En waar ik voorheen het blok kaas gewoon in een zakje in de koelkast gooide, evenals het vleeswaren, ben ik door de zwangerschap iets kieskeuriger geworden wat betreft de hygiëne in de koelkast en moet alles in bakjes of afgesloten zakjes. Ook hiervoor vond ik bij Rosti Mepal geschikt servies. In de koelkast staat nu een mooie kaasdoos van Modul, evenals een handige vleeswarendoos van hetzelfde merk.

WIN.

Mocht er bij jou in de keuken nou ook iets missen, of kun jij wel iets nieuws gebruiken? Van Rosti Mepal mag ik aan één van mijn lezers een set weggeven bestaande uit dezelfde kaasdoos en vleeswarendoos die ik ook heb!

 • Like mijn facebookpagina
 • Of volg mijn blog op bloglovin
 • En laat hieronder een reactie achter waarom jij kans wilt maken op deze set!

Ik zal contact opnemen met de winnaar nadat de winactie op 15 december om 23.59 uur afloopt. Ik zal hiervoor je e-mail adres gebruiken die je in het veld bij de reacties invult, dus zorg ervoor dat dit de juiste is. Ik heb je adres nodig om aan Rosti Mepal door te geven zodat die de producten naar jou kunnen opsturen.

Waarom moeten deze mooie bewaardozen een mooi plekje krijgen in jouw keuken?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

17 Comments

 • avatar
  Reply chucky1012 december 11, 2014 at 6:16 am

  Ik zou heel graag mee willen doen aan deze super leuke winactie maar zie hier geen artikel…..

 • avatar
  Reply chucky1012 december 11, 2014 at 7:38 am

  Het is mooi, pracktisch en heel handig. Met zo een bewaardoos voor vleeswaren of kaas ziet de koelkast er netjes en opgeruimd uit ;-)

  • avatar
   Reply Jennifer december 11, 2014 at 4:02 pm

   Inmiddels heb je het artikel wel kunnen lezen, begrijp ik?

   • avatar
    Reply chucky1012 december 11, 2014 at 4:37 pm

    Ja, zeker ;-) groetjes Xoxo

 • avatar
  Reply Olga december 11, 2014 at 8:07 am

  Servies kunnen jullie misschien wel weer doorschuiven naar jonge broers of zusjes. En je kunt ook altijd voorstellen aan het kraambezoek (wel van je meest naaste mensen dan) om jullie servies kado te doen. Xenos heeft van die mooie sets met borden (groot en klein) en passende mokken en kommen.

  Ik doe gewoon een winpoging hoor! Die dozen zouden in mijn koelkast heel erg van pas komen om de producten in op te bergen die voor mijn liefhebbende ouders bedoeld zullen zijn. Aangezien zij mij veel zullen helpen in huis en met de baby moet ik er natuurlijk wel voor zorgen dat er voor hen lekker broodbeleg in de koelkast klaarligt en deze opbergers lijken me daar uitermate geschikt voor :)

  X

 • avatar
  Reply Joyce december 11, 2014 at 10:29 am

  Ik doe graag mee! Ik heb nu het vleeswaren en de kaas nog in folie e.d. in de koelkast liggen. Niet zo handig eigenlijk. Komt hier dus goed van pas :D

 • avatar
  Reply Laura december 11, 2014 at 10:51 am

  Oew die zijn mooi! Ik doe ook graag mee! Wij hebben voor vleeswaren zo’n irritante van de blokker geloof ik. Waarvan de deksel er altijd heel makkelijk vanaf gaat en de rest van de bakjes moet je echt van elkaar trekken.. Deze lijkt mij veel makkelijker!

  En dat bij elkaar geraapt zooitje ken ik haha. Wij hebben borden die Dennis al had voor dat we elkaar kende en hebben alleen twee ontbijt bordjes er bij gekregen toen we gingen samenwonen. Wel hebben we ook nog schaaltjes en nieuw bestek gekocht.. Maar die borden moeten ook eens veranderd worden.. Want we hebben nu 3 platten en 3 diepen.. Niet handig al je meer dan 3 eters hebt haha!

 • avatar
  Reply maartje december 11, 2014 at 1:57 pm

  Ik zie helemaal niets, maar ik hoor mensen over kaas/vleeswaren box, die kan ik wel gebruiken. Die wij hebben valt altijd uit elkaar of hij zit zo vast dat de vleeswaren door de hele kamer vliegen om de bakken los te maken.

 • avatar
  Reply Valerie december 11, 2014 at 2:01 pm

  Die bakken hebben en leuk kleurtje, die wil ik ook wel hebben, al was het alleen al dat ik mijn spullen dan tenminste goed kon opbergen in ons studentenhuis. En naamstickers erop kan plakken zodat iedereen er met zijn tengels vanaf blijft!

 • avatar
  Reply Sandra december 11, 2014 at 7:03 pm

  Ik zit een beetje in dezelfde situatie als jij. We gaan binnenkort samenwonen hebben wat dubbel, maar hebben nog behoorlijk wat nodig. Ook allebei studenten. Ik ga wel proberen alles eerst een beetje in een neutrale stijl te hebben zodat het bijpassend is, maar dat wordt nog een hele klus. Zo’n bewaardoos zou erg praktisch zijn. Ik eet vleeswaren op brood, mijn vriend jonge kaas. Maar die plastic verpakkingen werken nooit heel handig.
  Ik volg je op bloglovin’ (sandra9454) en op twitter waar ik je heb geretweet (@xsajo).

 • avatar
  Reply Veerlez december 13, 2014 at 11:47 am

  Ook ik kan het artikel niet lezen, gek he?

  • avatar
   Reply Jennifer december 13, 2014 at 11:54 am

   Als je mijn site bezoekt in google chrome en de adblocker hebt aanstaan, dan moet je hem even toevoegen aan de sites die je “met advertenties” wilt zien. Vanwege de externe links in mijn artikel kan het zijn dat chrome hem eruit filtert!

 • avatar
  Reply Anneleen december 13, 2014 at 6:49 pm

  Ik doe graag mee met deze winactie! Mijn vriend en ik wonen nog niet samen maar ik hoop dat dit niet meer heel lang gaat duren… ;) zo’n opbergdozen zullen ons zeker nog van pas komen! Vanwaar zijn die mokken met Mr. Right, Mrs. always right? Die zijn ook erg leuk!

  • avatar
   Reply Jennifer december 13, 2014 at 8:47 pm

   We kregen ze van mijn ouders, maar ik weet dat ze van Xenos zijn!

 • avatar
  Reply Iris december 14, 2014 at 12:35 pm

  Leuke winactie!
  Mijn uitzet is al ver compleet maar ik heb nog geen opbergbakjes voor in de koelkast dus ik doe graag mee. Mijn vriend en ik zijn al 7 jaar samen en zodra het kan gaan we eindelijk samenwonen, en dat zal waarschijnlijk niet heel lang meer duren :D.
  Groetjes

 • avatar
  Reply Lisa Noya december 15, 2014 at 1:46 pm

  Hi Jennifer! Ik zou graag mee willen doen aan deze leuke win-actie. Het is super handig én praktisch :). Rosti mepal heeft echt fijne producten! Ik ga als studentje straks eindelijk uit huis en dan kan ik deze bewaardozen niet missen. Ook al heb je veel aanmeldingen voor deze actie, ik dacht laat ik toch maar een gokje wagen.

  Ik volg je al een tijdje op bloglovin met dit email adres: Adorebeauty@live.nl
  En op facebook had ik je pagina ook al geliked: Lisa Noya

  ”Life will always remain a gamble, with prizes sometimes for the imprudent, and blanks so often to the wise.”

  Liefs Lisa

 • avatar
  Reply Sandra december 15, 2014 at 4:30 pm

  Hoi!

  Gelukkig hebben mijn vriend en ik nog geen uitzet, dus dubbel is het gelukkig nog niet! Maar het is nooit erg om iets dubbel te hebben, het kan soms ook kapot vallen ofzo dus altijd prettig om een extra back up te hebben.

  Ik doe graag overigens ook mee aan je winactie :) ! Heb ik alvast mijn 1e stukje uitzet!

 • Leave a Reply