Advertorial, LIFESTYLE

Een klein beetje New York in huis

Toen we net in ons huisje woonden klonk het allemaal nog heel hol en kon je fluisterend een opera zingen in onze woonkamer. We hadden nog niets voor de ramen en ook de witte muren hadden nog geen aankleding. In gedachten hangen er al veel meer foto’s van onze ongetwijfeld onwijs knappe baby, maar eerst maakten we een begin met een van de vele foto’s die we in New York maakten.

En zodoende werd een paar weken geleden een leuk pakket bezorgd. We hebben een foto van ons samen op de Brooklyn Bridge gekozen om af te drukken op een canvas van 50×70 cm. Een fijne herinnering aan een super leuke tijd! Ik heb al eens eerder een canvas laten maken, maar deze was veel kleiner en zou in het niet vallen aan zo’n grote muur. Het formaat dat we nu hebben gekozen is precies goed. Hij is niet te klein, maar ook niet te groot of te schreeuwerig zodat er nog ruimte is voor meer foto’s.

Over het canvas ben ik zeer goed te spreken, want hij is mooi afgewerkt en de foto is van haarscherpe kwaliteit. Hij hangt op dit moment boven de bank in onze woonkamer, maar over die plek ben ik nog niet helemaal te spreken. Dit is voornamelijk doordat er aan die kant van de kamer nog niet veel kleur is en de foto natuurlijk ook minder kleurrijk is door het winterse sfeertje. Wanneer er iets anders op ons pad komt dat beter aan de muur past dan krijgt de canvas waarschijnlijk nog een ander plekje, maar voor nu hangt hij goed. Maar voordat we daar andere dingen op gaan hangen moeten we ons huis eerst nog even herinrichten met de babymeubels. Ik denk dat ik graag een of meerdere planken aan de muur wil hebben om onder andere foto’s op te zetten om de muur wat te breken. Maar dit moet natuurlijk wel symmetrisch aan de bank en die schuift waarschijnlijk nog een beetje op wanneer de box ernaast komt te staan. Zolang het canvas hier nog even goed hangt blijf ik nog wat inspiratie opdoen op Pinterest.

Misschien heb jij ook nog wel een leuke tip voor ons, hoe wij onze grote lege witte muur op een leuke manier kunnen decoreren. Laat dit zeker weten bij de reacties! Ik heb namelijk ook nog een leuke tip voor jou. Als jij ook een canvas in huis wilt hebben dan moet je zeker even bij Webprint kijken. Ze bieden niet alleen een super goede service, maar hebben ook een heel groot assortiment in producten en formaten. Als er binnenkort nog een mooie babyfoto aan de muur moet komen zou ik zeker nogmaals bij Webprint bestellen.

Vertel, wat vind jij mooi om aan de muur op te hangen?

Quote

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • avatar
  Reply Els december 19, 2014 at 8:06 am

  Wat een leuke foto! Erg mooi voor aan de muur. Ik heb nog veel foto’s van IJsland die ik ooit nog eens op canvas wil laten afdrukken. Het liefst in panoramaformaat.

 • avatar
  Reply Emmy december 19, 2014 at 9:24 am

  Hoi Jennifer,

  Iemand heeft vast nog wel een leuk rolletje behang ( of bij action ) en plak 3 baantjes naast elkaar dan breekt het, leuk tafeltje er tegen aan of de bank en je hebt een heel leuk effect. Groetjes Emmy.

 • avatar
  Reply Monique | WritingMonique december 19, 2014 at 9:39 am

  Wat een prachtige foto!

 • avatar
  Reply mai december 19, 2014 at 9:40 am

  aahhhh heel erg leuk!

 • avatar
  Reply chucky1012 december 19, 2014 at 3:35 pm

  Zo mooi ;-)

  Ik wens jullie hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar Xoxo

 • avatar
  Reply Jessica december 19, 2014 at 4:21 pm

  Leuke foto!

 • avatar
  Reply Manon december 19, 2014 at 4:56 pm

  Wat een geweldige foto!

 • avatar
  Reply Laura december 19, 2014 at 5:15 pm

  Super leuk zo’n canvas! Dat wil ik ook nog eens een keertje laten afdrukken, maar op dit moment hebben we eigenlijk geen plaatst meer aan de muren. Dus dat wordt iets voor in ons volgende huisje.

 • avatar
  Reply Milou december 19, 2014 at 8:24 pm

  Heel mooi! Ik vind hem mooi be je interieur passen voor wat ik zie. Die deuren met glas-in-lood zijn trouwens prachtig!! Ik heb ook zulke deuren, maar met minder ruitjes. Ik zou die van jou wel willen hebben!

  • avatar
   Reply Milou december 19, 2014 at 8:27 pm

   Oh ja, je vroeg wat ik mooi vind aan de muur. Ik heb het schilderij van Parijs (Ikea) aan de muur en ik heb onlangs een soort levensquote op een poster laten printen. Alleen de woorden in typemachinestijl, en dan in een mooie lijst. Het is heel rustig aan de muur en het trekt toch ook de aandacht naar zich toe door de woorden.

 • avatar
  Reply Valerie december 19, 2014 at 9:46 pm

  Ik zou er inderdaad ook nog wat bij hangen, zo lijkt het wel allemaal een beetje somber. Maar wel heel erg gaaf zo’n canvas!

 • avatar
  Reply Anneleen december 26, 2014 at 3:46 pm

  Wauw echt een heel mooie foto!

 • Leave a Reply