Diary

Diary: 26

Ik heb weer eens een fantastisch productieve week achter de rug, waar ik in de eerste instantie een beetje tegenop zag. Na drie weken vakantie had ik deze week ook weer een programma buiten de deur en was er weer werk aan de winkel. Gelukkig is het allemaal best meegevallen en kwam ik erachter dat als ik voldoende rust neem ik dit prima nog een paar weken vol ga houden. Ik vertel jullie erover in mijn Diary!

Maandag ging, zoals ik nu al twee maanden gewend ben, om zes uur weer een wekker en ook dit keer was hij niet voor mij! Na een tripje langs het toilet belandde ik weer in bed met mijn laptop om alvast te beginnen aan mijn dagprogramma. Ik was immers toch klaar wakker. Rond acht uur had ik het wel weer gezien en was het tijd voor mijn ongeplande dutje. Met laptop en al viel ik weer als een blok in slaap en was het ineens elf uur. Nooit gedacht dat ik weer zo’n ster in uitslapen zou worden.
In de middag moest ik nog even naar de universiteit voor een afspraak met mijn werkgroepje en zo slim als ik was nam ik een verkeerde kabel mee zodat ik mijn laptop niet kon gebruiken (dat kreng kan niet meer zonder stroom). En eenmaal weer thuisgekomen begon het alweer te schemeren. ’s Avonds belandde ik met een paar pittige onderzoeksartikelen op de bank om mezelf klaar te stomen voor de presentatie van dinsdag.

Dinsdag was het om negen uur tijd voor het eerste college van mijn nieuwe vak en was het dus absoluut niet de bedoeling dat ik weer in slaap zou vallen nadat Reinoud het warme nest had verlaten rond de klok van zes. En dat was misschien maar goed ook, want dan kon ik me in ieder geval niet verslapen voor de presentatie die ik om elf uur zou geven. De afgelopen weken heeft mijn buik natuurlijk weer een groeispurtje doorgemaakt, dus ik voelde me wel een beetje opgelaten om weer voor de klas te moeten. Maar hé, ook wel handig dat mensen afgeleid raken zodat ze geen ingewikkelde vragen over het onderzoek gaan stellen. Na een uur was mijn schooldag alweer geëindigd en kon ik weer naar huis om wat andere klusjes te doen. ’s Avonds kregen we visite en zij kwamen eten, dus gingen we boodschappen doen bij de Jumbo in de Euroborg (voor het eerst en ook met zo’n scanner enzo, FUN!).

Woensdag weer een spannende dag. Van mijn andere vak moesten we onze bevindingen wat betreft het onderzoek presenteren. Gelukkig was allemaal weer helemaal prima en kon ik met een gerust hart beginnen aan mijn allerlaatste werkdag als broodjesbouwer.

Donderdag ging de wekker om kwart over vijf zodat ik Joyce om zes uur op het station kon ontmoeten en we ons richting Rotterdam konden begeven. Het elfde Nederlandse Primark filiaal werd geopend in winkelcentrum Zuidplein en natuurlijk is het dan hartstikke leuk om daarbij aanwezig te zijn. Shoplog volgt nog! Lieve Joyce heeft Joyce en mij in Amersfoort op het station gedropt. En vlak voordat het begon te schemeren waren we weer thuis (ik wilde dit eigenlijk corrigeren naar ik, maar ik ben natuurlijk ook niet meer alleen – haha lolbroek) en moest ik me op de bank parkeren voor mijn verplichte middagdutje. ’s Avonds ging ik namelijk nog naar een gala waar Reinoud met zijn band speelde en dat wilde ik natuurlijk wel volhouden. Ik heb het geloof ik nog drie uur zien worden, toen ging het lichtje uit.

Vrijdag kon ik dus alleen maar voor pampus op de bank liggen. Gelukkig had ik een vrije dag en was er niks aan de hand. Ik begon aan een serie nieuwe blogs voor de komende week en ook begon ik aan wat nieuws waar ik nu op freelance basis vanuit huis aan kan werken om nog wat centjes te kunnen verdienen. Reinoud kwam om negen uur thuis uit zijn werk en we hielden vrijdag-patatdag op de bank met een frikandel speciaal en straciatella ijs na. Genieten!

Zaterdag ochtend ben ik voor het eerst in een katholieke kerk geweest, helaas wel vanwege een begrafenis, maar toch bijzonder om dat ook eens mee te maken. Na een paar uurtjes bij mijn ouders te hebben gespendeerd ging ik weer naar Groningen waar ik rond middernacht mijn voordeur binnenstapte.

Zondag was thuiswerk dag. Ik werkte aan wat onderzoeksdingen (mochten jullie nog niet begrijpen wat ik nou precies doe, lees dit artikel dan even over waar ik de afgelopen weken mee bezig ben geweest), deed nog wat vertaalwerk en kookte heerlijke pittige noodles voor Reinoud en mij. Eens kijken of Mr. Buikbaby hier ook wild van wordt. Ik in ieder geval wel want het was super lekker! In de avond deed ik nog wat huishoudelijk werk, want die taken gaan ook gewoon door. En ik ging weer op tijd naar bed, want inmiddels weten jullie ook wel hoe laat de wekker gaat op maandag ochtend!

Fijne dag gewenst, liefs Jennifer

Voor doordeweekse updates: volg mij op instagram, twitter, facebook of bloglovin’!
bloglovin twitter instagram Facebook

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • avatar
  Reply Olga november 17, 2014 at 8:06 am

  Zie ik daar zomaar mijn blog en oude poezenbeest op je blog voorbij komen! :)

 • avatar
  Reply Nelleke november 17, 2014 at 9:22 am

  Klinkt als een gezellige week (: Leuk

 • avatar
  Reply Dionne november 17, 2014 at 9:31 am

  Leuke update!

 • avatar
  Reply maartje november 17, 2014 at 10:38 am

  Leuk dat je een ander/nieuw baantje hebt, wat is het precies? En hopen dat je het straks kan combineren met een baby en je studie!

 • avatar
  Reply Manon november 17, 2014 at 7:08 pm

  Aah super dat je een nieuw baantje hebt!

 • avatar
  Reply Anneleen november 17, 2014 at 7:39 pm

  Klinkt als een gezellige week! Vind het knap dat je nog steeds zo goed naar school kunt gaan!

 • avatar
  Reply chucky1012 november 17, 2014 at 10:08 pm

  Je bent goed en druk bezig. Fijn dat je weer iets nieuws aan het ondernemen bent.
  Donderdag had ik je gezien ;-)

  Xoxo

 • avatar
  Reply Jessica november 18, 2014 at 1:27 pm

  Leuk artikel weer!

 • Leave a Reply