Diary

Diary: 21

Vandaag tijd voor een iets verlate Diary, nummer 21 alweer en klein detail: ik werd 21! ;) Kijk mee wat ik nog meer heb uitgespookt de afgelopen week.

Deze week zou maandag echt een ‘niksdoedag’ worden, maar veranderde uiteindelijk in een dag vol afspraken. Scriptie hier, introductie daar, monteur over de vloer … Vorige week was er nog een monteur geweest voor het warme water, maar in het weekend was het warme water ineens weer spoorloos verdwenen. Nieuwe cv-ketel nodig, afijn, maar de huisbaas was op vakantie dus kon die monteur op dit moment niets voor ons doen. Dat was nog eens een koude douche!
’s Avonds had ik nog afgesproken met mijn projectgroepje. We bestelden pizza en werkten aan het onderzoek waar we mee bezig zijn.

Dinsdag knalde tot overmaat van ramp niet alleen de stekker van het mooie weer eruit, ook de internetverbinding was ineens unplugged, vreemd genoeg op hetzelfde moment als waarop het noodweer begon. Ik had me voorgenomen om vandaag vooral te rusten, ik had immers nog steeds antibiotica voor de blaasontsteking en de dag ervoor was ook niet echt bepaald bevorderend. Dus zat ik thuis, in de kou (geen warm water is ook geen verwarming!) en zonder internet. Nadat ik naar een kort college was geweest heb ik in de middag lekker gehaakt (wow, m’n deken gaat nu echt hard!) en na een warme kop soep en twee geroosterde broodjes moest ik nog even op controle bij de verloskundige.

Woensdag werd ik gebeld door de huisbaas, na nogmaals een koude internetloze ochtend. Hij was er weer van vakantie en hij had mijn kamer in middels ook al op kamernet gezet, met als gevolg tientallen reacties en een geschikte kandidaat. Of ze ’s middags even mocht komen kijken. Als een malle haalde ik alle BH’s en onderbroeken van mijn gordijnroede af (goh, handig zo’n wasrek!) en een half uur later was mijn kamer alweer verhuurd.
Huisbaas keek meteen even naar de cv-ketel en draaide de kamer van huisgenoot x (die twee weken naar haar ouders is) van slot zodat we bij de internetrouter konden om die te resetten.. Daar troffen we een verwarming aan, ten midden van een ontelbaar aantal handdoeken en een druppende leiding. Ah, vandaar dat de waterdruk in het hele huis verdwenen was, we geen warm water hadden en we dus in de kou zaten. De internetrouter was ook vochtig en daar hadden we meteen de oorzaak van het spoorloze internet gevonden.
’s Avonds bakte ik samen met Reinoud pannenkoeken en maakten we ontelbaar veel lijstjes voor ons nieuwe huisje. Wat hebben we al en wat hebben we nog nodig? Wat heeft prioriteit? En we kwamen erachter dat we eigenlijk al heel ver komen met de spullen die we al hebben.

Donderdag was een beetje de day before. De laatste dag dat ik 20 zou zijn was aangebroken en ook moest ik die dag ook meteen de laatste dingen voor het cadeau voor vriendlief regelen. Verder ging ik nog naar college en moest ik eigenlijk mijn tijd een beetje uitzitten. ’s Avonds belandden we nog spontaan bij de pizzeria en viel ik met een volle buik vlak voor twaalven in slaap.

Vrijdag kwam er dus opnieuw een monteur, maar ditmaal om de verwarming te repareren. Ik vind het nog steeds een bizar verhaal, maar het belangrijkste is dat we weer lekker warm kunnen slapen en douchen en ik thuis weer fatsoenlijk aan mijn onderzoek, blog en mail kan werken.
’s Middags heb ik lekker de hele middag in de keuken staan bakken met Reinoud, we fabriceerden een heleboel cakepops. Daarna hebben we nog een fornuis opgehaald voor in ons huisje en zouden we samen uit eten. Reinoud had geregeld dat zijn broers en mijn zusjes ook mee uit eten kwamen als verrassing, zelfs mijn jongste zusje (9jr) was ook naar Groningen gekomen! Wat een verrassing! Daarna zijn we nog met z’n allen naar een kroegje geweest en het werd nog heel erg laat. ;) Wat een heerlijke verjaardag!

Zaterdag ochtend moesten we alweer vroeg eruit om naar Drenthe te gaan, want mijn ouders gaven een feestje voor hun 25-jarig huwelijk. Het vroege opstaan ging een beetje mis en met slechts drie uurtjes slaap zaten we dan lekker brak in de bus. Ik heb geen slok alcohol gehad maar ik heb volgens mij nog nooit zo’n erge kater gehad als deze ochtend. Hoe dan? We gingen met z’n allen uit eten bij een wokrestaurant en hebben daarna nog gezellig ‘geborreld’.

Zondag vierde ik samen met Reinoud onze verjaardag voor de familie wat ook heel erg gezellig was. Mijn ouders hadden mijn babyboeken ingepakt dus die heb ik even lekker met een lach en een traan doorgebladerd. Uiteindelijk kwamen ook Reinoud’s babyboeken op tafel. De conclusie was dat wij wel een onwijs leuke baby moeten maken. Wat een schatjes waren wij vroeger, hihi. <3

En nu is het weer tijd om bij te komen van dit weekend. Geen herfstvakantie voor mij helaas, maar keihard studeren!

Voor doordeweekse updates: volg mij op instagram, twitter, facebook of bloglovin’!
bloglovin twitter instagram Facebook

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • avatar
  Reply chucky1012 oktober 13, 2014 at 12:05 pm

  Wat lastig zonder warm water en geen internet.
  Bbbbrrrr zo koud en dan ook niet kunnen bloggen.
  Ik begrijp heel goed dat je baalde.
  Wat een leuke suprise voor je verjaardag.
  Fijn en gezellig. Je kamer is snel verhuurd.
  Heerlijk om spullen voor jullie huisje te kopen en om het in te richten.

  Fijn dag en studeer ze Xoxo

 • avatar
  Reply Manon oktober 13, 2014 at 12:40 pm

  Oh jeetje dat is balen, geen warm water en ook geen internet.

 • avatar
  Reply Olga oktober 13, 2014 at 5:32 pm

  Dat moet ook een leuke thuiskomst voor je huisgenote zijn geweest. Maar aan de andere kant: boontje komt om zijn loontje :’)

 • avatar
  Reply Jessica oktober 13, 2014 at 6:15 pm

  Leuke foto’s en verhaal erbij!
  Wat een raar gebeuren van de verwarming, maar gelukkig doet ie het weer!

 • avatar
  Reply Anneleen oktober 14, 2014 at 4:57 pm

  Ben blij voor je dat je een fijne verjaardag hebt gehad! Wat een schattige foto’s van vroeger, altijd leuk om terug te kijken hé!

 • avatar
  Reply Malou oktober 15, 2014 at 3:32 pm

  Geen warm water en geen internet? Dat lijkt me echt heel naar..

  Ik ben nog steeds onder de indruk van jouw haakkunsten trouwens, echt gaaf!

 • avatar
  Reply Nicetobeout oktober 16, 2014 at 7:12 pm

  Leuk he lekker oude fotoboeken doorneuzen!

 • Leave a Reply