Advertorial, Outfit

Outfit: Misty Jeans

Lang, heel lang geleden heb ik de jeans in mijn kledingkast met harde hand uitgezwaaid. Daarna droeg ik alleen nog maar broeken in een andere kleur dan blauw, die totaal niet van spijkerstof waren. Wat had ik een verschrikkelijke hekel aan spijkerbroeken gekregen. Maar nu ik een iets andere garderobe nodig heb en ik een hele leuke blauwe jeans zag, ben ik overstag gegaan en is de spijkerbroek terug in mijn garderobe.

Broek: Miss Etam – Top: terStal Vest: WE

Voor tijdens mijn zwangerschap was ik op zoek naar enkele items die niet al te veel geld zouden kosten, goed te combineren zijn en bovenal ook hip voor deze jonge twintiger. Uiteindelijk kwam ik uit bij deze super toffe Misty Jeans van Miss Etam, die ik dankzij een leuke samenwerking ontving. Ik draag ‘m nu nog met een riem om, doordat ik qua lengte maat 38 moet hebben maar qua breedte maat 36 (altijd lastig, kiezen tussen een bouwvakkersdecolleté of hoog water), maar dat zal over niet al te lange tijd ongetwijfeld wel zonder kunnen.

De broek is gelukkig ook niet van de echte ruwe spijkerstof gemaakt, maar van een meer elastische variant. En doordat het een boyfriend model is zit hij ook niet super strak om de benen, iets wat ik sinds een aantal weken ook wel fijn vind. Verder heeft de stof een soort gebleekt effect en hoort de broek gekreukt. Dat laatste zal na de eerste wasbeurt zijn verdwenen, maar in de wasvoorschriften staat dat je de broek even moet draaien en er een knoop in moet leggen na het wassen om het effect te behouden. Leuke tip dus voor als je ook eens een gekreukt effect in je eigen spijkerbroek zou willen!

En doordat het natuurlijk wel een zwangerschapsbroek is zit er in de binnenkant een katoenen band die heel lekker zacht is, maar voor mijn buikje nog iets te groot is. Dat geeft op zich niks, want daar groei ik vanzelf nog wel in.

Ik had echt nooit verwacht dat ik bij Miss Etam zo leuk zou slagen en wanneer ik weer mijn oude maatje terug heb ga ik zeker nog eens kijken voor een gewone jeans, want die waren ook allemaal zo leuk!

Heb jij wel eens geshopt bij een winkel waar je vroeger met je moeder met tegenzin kwam?

Quote

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • avatar
  Reply Valerie augustus 15, 2014 at 10:54 am

  Leuke creatieve outfit post! Die broek is echt heel leuk, maar ja .. die kan ik met mijn platte, afgespierde buik natuurlijk niet dragen. ^^ Je ziet er trouwens goed uit, wanneer zijn deze foto’s gemaakt en hoe ver was je toen? Of komt er snel weer een update?

 • avatar
  Reply Marijke augustus 15, 2014 at 1:51 pm

  Oh wat een leuke comfy outfit ! Gefeliciteerd met je zwangerschap trouwens ! x

 • avatar
  Reply Manon augustus 15, 2014 at 8:26 pm

  Ik vind het een hele leuke broek!

 • Leave a Reply