Diary

Diary: 6

Oh yes, eindelijk weer een week met colleges. Soms duurt het zo lang voordat er weer colleges zijn dat ik ze bijna zou missen. De regelmaat is denk ik het fijnst, want al het werk dat erbij komt kijken … heb ik inderdaad gemist als kiespijn!

Het is maandagochtend en ik word wakker naast mijn vriend in een eenpersoonsbed. Nog steeds ziek. Maar ik word zonder pardon het bed uit gebonjourd, want de niet zieken hebben gewoon een heel dagprogramma. Ik trouwens ook, al bestond dat dagprogramma gelukkig voornamelijk uit computeren op de bank. Niet relaxed computeren, maar some serious business. Ik had mezelf namelijk een ietwat onrealistische to do list opgelegd, als ik één ding daarvan af zou krijgen dan was mijn dag geslaagd. En zo geschiedde, om iets voor twaalf ’s nachts leverde ik het take-home tentamen in, zonder een laatste spellingscheck te doen. Voor deze keer vertrouwde ik maar op de rode lijntjes en mijn eigen kunde. Het was tijd om te slapen.

Dinsdag was mijn gezondheid het tegenovergestelde van de dagen ervoor. Ik hoopte op een dag zonder koorts, maar dit was nog veel beter. Daarnaast had ik ook verschrikkelijk veel zin om naar college te gaan, de to do list van gisteren af te werken en om me weer 100% in te zetten voor de studie en te zorgen dat ik nu alle punten ga binnenslepen zodat ik volgend jaar met een gerust hart in Thessaloniki kan gaan wonen. ’s Avonds zou ik gaan hardlopen, maar omdat ik weer enorme hoestbuien kreeg aan het eind van de middag besloot ik dat het verstandiger was om dit niet te doen. In plaats daarvan ging ik studeren en wilde ik een digitaalboek bij Laura ophalen. Maar ook dit lukte maar deels, omdat we toen tot twaalf uur ’s avonds op de gang hebben staan kletsen.

Woensdag is dit blok voor mij de drukste dag, met twee colleges in de middag weten ze mij zoet te houden. ’s Avonds at ik samen met mijn vriend en daarna ging ik naar een voorlichting over Summer University in de stad. Maar al snel begonnen de hoestbuien weer op te komen – thanks rookmachines – en ging ik weer richting huis.

Donderdagavond was zoals jullie misschien wel weten The Passion in Groningen. Dat zorgde de hele week voor nogal wat hindernissen maar vandaag was echt het toppunt. Ik meed de stad zoveel mogelijk en besloot om het kopen van een sportbh nog even uit te stellen. Naar college moest ik wel en dus fietste ik zigzaggend tussen alle dranghekken door richting de universiteit. Toen het ’s avonds begon te regenen besloot ik thuis te blijven. Ik zou toch alleen gaan en ik wilde mezelf niet nat laten regenen met het risico kou te vatten nu het net weer wat beter ging qua gezondheid. Mijn ouders namen het op, dus ik besloot om met schoolwerk bezig te gaan zodat ik het een andere keer terug kon kijken. ’s Avonds ging ik nog even borrelen in de stad en deed ik dansjes tot in de late uurtjes.

Goede Vrijdag begon met een busreis naar thuisthuis voor het paasweekend. Ik twijfelde nog om mijn hardloopspullen mee te nemen, want hardlopen in de buitendorpen van Drenthe is gewoon heerlijk. Maar ik deed het niet, want ik nam al veel te veel spullen mee en .. ik heb ook eigenlijk bijna de hele middag met de pups van de hond van mijn schoonouders geknuffeld.

In het weekend moest ik ook nog even twee dagen werken dus ging ik daarvoor nog even weer naar Groningen. Zondagavond ging ik weer terug naar Drenthe om Tweede Paasdag nog even bij mijn ouders te vieren, maar die dag hoort bij de nieuwe week!

Liefs, Jennifer

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • avatar
  Reply Manon april 22, 2014 at 12:45 pm

  Leuke diary !!

 • avatar
  Reply Bente april 22, 2014 at 12:45 pm

  Balen dat je ziek was! Maar gelukkig toch nog redelijk productief kunnen zijn :)

 • avatar
  Reply Charlotte april 22, 2014 at 1:09 pm

  Leuke foto’s! The passion heb ik via tv gevolgd, prachtig <3

 • avatar
  Reply Laura april 22, 2014 at 8:14 pm

  Hihi! Ja ik keek op de klok toen ik weer binnen was en ik dacht: HUH WAT HOE KAN DIT? Maar het was wel gezellig om even bij te kletsen! Ben je dit weekend in Groningen trouwens? Ik wilde misschien nog spinning gaan doen op zondag. Hoe is dat summer university? Ik zat daar ook al naar te kijken.

 • avatar
  Reply Nanda april 22, 2014 at 11:16 pm

  Ziek zijn komt ook echt nooit uit haha. Vreselijk! Maar gelukkig gaat het beter. En hardlopen in drenthe lijkt me fijn, ik loop zelf ook vaak hard als ik naar papa in Twente ga. Lekker rustig en mooie natuur :)

 • avatar
  Reply Anne Solveig april 27, 2014 at 9:07 pm

  Leuke foto’s!

 • Leave a Reply