LIFESTYLE

Little Sparks

Dagelijks een ontspanmoment betekent voor mij het lezen van blogs en het schrijven van mijn eigen blogs. Dat laatste kost iets meer tijd dan het eerste, en wanneer ik weinig tijd heb ga ik dus vaak toch voor het lezen van andere blogs. Ik maakte voor jullie een overzichtje van de blogposts waar ik de afgelopen tijd super enthousiast van werd.

Carrie’s house on Perry Street, New York
Oh yes, op mijn to do list voor deze week staat zeker weten het bezoeken van het huis van Carrie uit de serie Sex and the City. Ik heb iedere aflevering gezien, elke film gekeken en ik vond het geweldig. Ik ben niet zo snel weg van een serie, omdat het mij vaak te lang duurt voordat er een einde aan komt en ik het echt HAAT om telkens te moeten wachten. Dus het kijken van SATC was voor mij al een hele prestatie. I just loved it. En dat vond ik wel reden genoeg om even op de foto te mogen gaan met één van de hotspots uit de favoriete serie – net zoals vele andere toeristen, haha. Dat deed Laura Nathalie ook en ik geef haar groot gelijk!
SONY DSC

DIY “time flies” butterfly clock
Oh wat had ik graag meer kamers gehad om in te mogen richten met alle leuke dingen die ik op het internet tegenkom. Ik heb nu een hele gave grote klok hangen die ik eigenlijk niet kwijt wil, maar mocht ik nu op kamers zijn gegaan dan was ik wellicht voor een kleine zwarte variant gegaan om deze super leuk DIY te doen!

Marlou reist met haar reisdagboek
Ik hou van Marlou en haar creativiteit, haar gedachten en haar talenten. Marlou maakt van de reisjes die ze maakt een super leuk verslag, voorzien van tickets en snoeppapiertjes van de leukste adresjes die ze bezocht, alsof ze er een neus voor heeft. Dit alles zit in een boekje waar ik maar wat graag eens doorheen zou willen bladeren. Gelukkig kan het virtueel op haar site. Hmm! Tijd om die van mij nou eindelijk eens bij te werken!

Surfing Turtle Lodge, Nicaragua
Debby verdient een shout out. Op reis en bloggen, genieten en bloggen, dromen waarmaken en bloggen.. Ze doet het allemaal en neemt ons een klein beetje mee. Ze maakt me jaloers, maar laat me dromen tegelijk en tegelijkertijd heb ik het gevoel alsof ik een kijkje neem in de toekomst en ik van haar nog zoveel leren kan. Mijn tijd komt nog, dat weet ik zeker. Maar Debby heeft haar tijd nu en deelt het met de wereld. Dus ook met jou!

1512028_10202310451015654_1906341391_o

Klikte jij op een linkje?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • avatar
  Reply chucky1012 februari 15, 2014 at 6:23 am

  Ziet er heel leuk uit! Zo mooi geschreven en het reisdagboek is fijn want dan kan je terug zien wat je hebt gedaan tijden de holiday!

  Goed weekend ;-)

 • avatar
  Reply Anne februari 15, 2014 at 9:44 am

  Waah, die klok <3 Die is echt heel gaaf!

 • avatar
  Reply Charlotte februari 15, 2014 at 11:18 am

  Die schildpadjes, leuk!

 • avatar
  Reply Sylvia februari 15, 2014 at 3:35 pm

  Yup, ik klikte op de laatste twee linkjes ;)

 • avatar
  Reply Debby februari 15, 2014 at 5:43 pm

  Aaah zo lief van jou meis <3 ben benieuwd naar je New York verhalen, snel appen!

 • avatar
  Reply Marlou februari 15, 2014 at 8:00 pm

  o zo lief! dank je!
  enne, de volgende keer dat ik in Groningen ben zal ik m’n reisdagboek meenemen en het je laten weten, dan mag je er zolang doorheen bladeren als je wil :)

 • avatar
  Reply Jildou februari 16, 2014 at 7:24 pm

  Wat een bijzondere foto, die laatste met het schildpad.

 • Leave a Reply