Advertorial

New in: phoneprotection!

Op het formaat van mijn telefoon word ik nog regelmatig aangekeken. Vaak moet ik dan even demonstreren hoe dat is met zo’n ding aan je hoofd en ik kan er op rekenen dat ik dan even fijn word uitgelachen. Geeft niet! Ik heb namelijk de voordelen van een laptop, telefoon en tablet in één. Maar wat wel een nadeel is, is dat er voor deze telefoon weinig gangbare telefoonhoesjes te vinden zijn. Of op zijn minst een hoesje die er leuk uitziet.

Sinds een tijdje is daar verandering in gekomen. Ik had er altijd wel een beschermhoes omheen, maar deze begon heftig te verslijten. Dat geeft niet, want mijn telefoon en het hoesje in kwestie hebben al heel wat door moeten staan. Maar ik was dus wel toe aan iets anders. Vanaf nu wordt mijn witte parel beschermd door een donkerbruin leren hoesje van MobielBereikbaar. Zij verkopen allerlei leuke telefoonhoesjes voor een heleboel telefoons. Zo zijn zij een van de weinigen die voor mijn grote bakbeest nog iets leuks aanbieden! Bovendien had ik het hoesje binnen 24 in huis. Snel haalde ik het oude, versleten hoesje er vanaf zodat ik deze mooie hoes van Samsung direct in gebruik kon nemen.

Dus heb je net een nieuwe telefoon, en zoek je nog een hoesje? Dan is dit zeker een aanrader! Voor bijvoorbeeld Samsung Galaxy S4 hoesjes kun je er prima terecht.

Wat vind jij van mijn nieuwe hoesje? Chique hè?
Vind jij telefoonbescherming ook belangrijk? Waar let jij op?

Zelf ben ik er heel blij mee: lekker strak en zakelijk maar toch ook heel handzaam en gangbaar. Vanaf nu is mijn telefoon van alle kanten beschermd tegen water, vuil en krasjes.

Klik hier om een kijkje te nemen in de webshop van MobielBereikbaar.

Quote

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • avatar
  Reply Michelle januari 14, 2014 at 12:06 pm

  Hahaha hij is inderdaad wel groot. Maar leuk hoesje dit! Xx

 • avatar
  Reply Stella januari 14, 2014 at 2:57 pm

  Mijn iPhone zit veilig in een hoesje. Mijn iPad zit veilig in een hoesje. Mijn MacBook zit veilig in een hoesje. En als het even kan stop ik zo ook nog in een ander zakje of hoesje. Ik ben een spulletjes-bescherm-freak! En een Apple freak, zo te zien. Liefs, Stella. PS; Je hoesje ziet er inderdaad errug sjiek uit! Mooi!

  • avatar
   Reply Jeske januari 14, 2014 at 4:10 pm

   Haha, hier hetzelfde, behalve dan dat ik meer geef om Samsung! Ik wil alles graag netjes en krasvrij houden:)

 • avatar
  Reply Dalindcy januari 14, 2014 at 3:00 pm

  Hahaha, wow! Grote telefoon inderdaad. Welk model is het?
  Wel een mooi hoesje inderdaad, waar ik ook goed terecht kan voor mijn iPhone 5C, waar vaak ook geen hoesjes voor te vinden zijn. (Vaak alleen 5 of 5S..) Bedankt!

 • avatar
  Reply Charlotte januari 14, 2014 at 4:01 pm

  prachtig hoesje! <3

 • avatar
  Reply Laura januari 14, 2014 at 4:45 pm

  Mooi basic en classic hoesje:)

  xx Laura

 • avatar
  Reply Kimberly januari 16, 2014 at 11:18 am

  Wat een leuk en handig hoesje! :D Ik heb zelf een leuk hoesje van een nagellakje om m’n mobiel haha

 • avatar
  Reply Linda januari 23, 2014 at 1:42 am

  Mooi sjiek hoesje!
  Ik vind een goede bescherming ook belangrijk. Ik ben namelijk met vlagen handig en dat betekent dat hij vaker dan gewenst op de grond klettert *au!*
  En een goed hoesje voorkomt een veel te vroeg afscheid ;-)

 • Leave a Reply