Win!

Get your stockings! Luckies » WIN! – GESLOTEN

Vind jij dat je met Pakjesavond nog niet genoeg verwend bent, of zou je dit jaar ook zo graag eens een cadeautje krijgen op Kerstavond? Dan moet je zeker even blijven lezen! Ik heb namelijk een super leuke winactie voor jullie! Ik mag namelijk twee lezeressen blij maken met een hele toffe prijs! Eén van jullie wint een Scratch Map van Luckies, en één van jullie wint de Scratch Map Travel Edition van Luckies! Lees verder wat je moet doen om kans te maken op deze prijs!

Luckies is een leuk en hip merk dat allerlei leuke goodies heeft ontworpen voor onder andere reisliefhebbers. Luckies artikelen wordt onder andere door een van de populairste webshops van tegenwoordig verkocht, namelijk bij Fonq. Hier kun je bijvoorbeeld de wereld kraskaarten vinden, maar ook leuke traveldiaries en hoesjes voor je telefoon of laptop in travelstyle. I like!

Namens de webshop fonq mag ik twee van jullie blij maken met een Scratch Map van Luckies! Ik geef namelijk een Original Edition en een Travel Edition weg! Naast deze twee kun je ook de Deluxe Edition, de Europe Edition en de Kurk Edition kopen. Mocht je liever die hebben…Als je mee wilt doen aan deze winactie, zul je toch nog even verder moeten lezen. Dan vertel ik je straks wat je moet doen om kans te maken!


Scratch Map Original || Scratch Map Travel Edition

De wereld aan je muur, of de wereld in je koffer. Het is maar net wat het best bij jou, je leefruimte en je plannen past. De grote wereldkaart is voor aan de muur en is 81 x 58 cm groot. Hij wordt geleverd in een koker, dus je zou hem daar ook in kunnen bewaren als je geen plekje hebt op je muur. Maar daarvoor is ook de kleine variant, die is 42 x 13 cm groot. Die zou je ook aan de muur kunnen hangen, voor als je iets minder plek hebt dus. Leuk?

Je kunt dus één van deze wereldkaarten winnen! Maar, je moet er wel eventjes wat voor doen. Door de Rafflecopter hieronder in te vullen doe je automatisch mee. Je moet wel even aan elke stap voldoen voordat je deelname wordt geverifieerd.

 • Laat onder deze blogpost een reactie achter om te laten weten dat je meedoet, en vertel me waarom jij moet winnen!
 • Volg @Fonq op twitter – zij maken deze winactie mogelijk!
 • Volg mij op Bloglovin’
 • Vertel in het vakje in Rafflecopter welke versie je wilt winnen. Je doet voor één versie mee, en je kunt ook maar één keer meedoen.

Verder zijn er nog extra kansen te verdienen, welke dat zijn ontdek je als je alle vier de verplichte opties hebt volbracht!

Ontbreekt er iets, dan word je uit de grote pot gefilterd. Op Kerstavond krijgen de winnaars een mail in hun inbox. Dat betekent dat de winactie eindigt op 23 december, om 23:59 uur! Zorg wel dat je binnen drie dagen op mijn mail kunt antwoorden, want mocht ik na drie dagen geen antwoord hebben dan kies ik een nieuwe winnaar.

a Rafflecopter giveaway

Good Luck! Hopelijk kan ik jou verblijden op Kerstavond!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

20 Comments

 • avatar
  Reply Floor december 13, 2013 at 8:22 am

  Oh jaaa ik zit al lang te azen op zo’n leuke scratch map! Ik heb nog niet heel veel van de wereld gezien, maar daar wil ik graag verandering in brengen. Dan kan ik mooi heel veel vakjes van de map krassen! ^^

 • avatar
  Reply Laura (Ooh La Lau) december 13, 2013 at 11:08 am

  Ik doe mee! Ik heb al twee wereldkaarten in mijn huis hangen (ik heb een liefde voor wereldkaarten) en er is nog een superkaal plekje aan de muur in de woonkamer die nog opgevuld moet worden… Dus…….. En het lijkt me zo leuk om Thailand weg te krassen!

 • avatar
  Reply Charlotte december 13, 2013 at 1:01 pm

  Superleuk! Iedereen succes :)

 • avatar
  Reply Sylvia december 13, 2013 at 1:26 pm

  Haha, ik ben bang dat ik nog niet veel van de kaart weg kan krassen, maar dat is alleen maar een extra motivatie, ik doe mee! ;)

 • avatar
  Reply Mirte december 13, 2013 at 1:30 pm

  Wauw, ik zou super graag mee willen doen!
  Ondanks dat ik onwijs van reizen houd, kan ik nog maar een stuk of 6 landen ”afstrepen”
  Ik zou ‘m heel graag willen winnen, zodat ik ‘m op m’n studentenkamertje kan hangen als inspiratie en wellicht ook een beetje als motivatie (voor m’n studie, hopelijk goede baan zodat ik vaak kan reizen haha!)
  Het liefst zou ik Amerika, Rusland en een mooi bounty eiland willen kunnen afstrepen. Dromen mag altijd toch?:D
  Ik heb aan alle dingen van de winactie voldaan.

  Liefs

 • avatar
  Reply Anne Solveig december 13, 2013 at 5:07 pm

  Super leuke actie!

 • avatar
  Reply Anne december 13, 2013 at 7:31 pm

  Ooh, deze zou ik heel graag willen winnen! Al is het alleen maar om een goede bestemming voor m’n huwelijksreis te kiezen (misschien Rusland? Dan kras ik meteen een heel groot gedeelte weg ;))!

 • avatar
  Reply Nynke-Boudien december 13, 2013 at 7:51 pm

  Leuke winactie, dit zou echt een perfect cadeau voor mijn vriend en mij zijn. We houden enorm van stedentrips en ook al zijn we beide nog nooit buiten Europa geweest, dat gaat er natuurlijk ooit nog wel van komen. Mocht ik winnen, dan ga ik voor de Original Edition.

 • avatar
  Reply Marinthe december 13, 2013 at 10:16 pm

  Wauw wat een gave winactie. Ik wil winnen, omdat ik graag nog de hele wereld wil zien en met deze kaart kan ik zien welke landen ik nog niet heb gehad.

 • avatar
  Reply Linda december 13, 2013 at 10:36 pm

  Mijn reizigers hartje gaat hier zeker harden van kloppen!
  Ik heb ze ook in de webshop van Fonq gezien en toen was ik ook gelijk al verliefd :) maar rond de kerst ben je drukker met cadeaus kopen voor anderen en dan blijven dingen voor jezelf even achterwegen. Daarom zal ik het een enorm leuk cadeau vinden voor onder de kerstboom voor mij e mijn lief. Hij is namelijk ook weg van mooie wereld kaarten.
  Ik wil dus heel graag mee doen voor de Travel Edition, van de kaart.
  So, you can count me in! :D

 • avatar
  Reply Marjolein december 14, 2013 at 1:10 pm

  Woehoeee, wat een geweldige prijzen mag je weggeven! Ik hou zo erg van reizen, en ik vind het ook ontzettend leuk om de leukste en mooiste plekjes op de wereld op te zoeken op internet of in boeken, om die vervolgens op mijn travel wishlist te schrijven. Om de landen waar ik ben geweest niet te vergeten, lijkt het me geweldig om zo’n scratch map te hebben :D Bovendien heb ik er al een plekje voor in gedachten.

 • avatar
  Reply Tedje december 14, 2013 at 1:24 pm

  Ooh ik heb deze al wel eens in een cadeauwinkel gezien, zo tof! Ik doe heel graag mee. Waarom ik moet winnen? Ik ben van plan om nog de hele wereld over te reizen en het zou leuk zijn als ik dat bij kan houden!

 • avatar
  Reply Nadine december 14, 2013 at 10:30 pm

  Ik doe graag mee! Omdat ik altijd wel een leuk cadeau verdien. Dit vind ik te gek want ik hou van reizen!!

 • avatar
  Reply Chloe december 15, 2013 at 12:40 am

  Ik doe heel graag mee! Ik zou deze willen winnen omdat ik supergraag reis (ook al heb ik nog niet veel landen bezocht) en dit zou heel handig en leuk zijn om op te hangen. Ik heb er vroeger al over nagedacht om hem te kopen maar dat is er nooit van gekomen, dus dit is super!

  Liefs, Chloe

 • avatar
  Reply Kim december 15, 2013 at 1:11 pm

  Wat superleuk! Die scratch maps zijn echt supermooi, I’m in!

 • avatar
  Reply evey december 15, 2013 at 11:09 pm

  Superleuk! Ik zoek nog een leuke map voor boven mijn bureau :-)

 • avatar
  Reply Vera december 16, 2013 at 11:21 am

  Super gave scratch maps! Ik wil er echt al heel lang een hebben. Zou echt geweldig zijn om die in m’n kamer op te hangen. Zo komen de reiskriebels alleen nog maar meer naar boven!

 • avatar
  Reply Rianca december 19, 2013 at 10:53 am

  Ik vergeet elke keer mee te doen, maar ik vind deze zo gaaf! Ik heb bij deze dus ook meegedaan! :)

 • avatar
  Reply zoe december 19, 2013 at 5:52 pm

  ik doe mee!

 • avatar
  Reply Joyce december 19, 2013 at 8:32 pm

  Wat onwijs leuk zeg, m’n vriend en ik houden erg van reizen. Wist niet eens dat dit bestond! Ik heb meegedaan, spannendd! :)

 • Leave a Reply