Diary

Photojournal Juni #02

Tweewekelijks een artikeltje aan mijn o-zo oninteressante en drukke leventje leek me voorlopig wel genoeg, dus vandaag deel 2 van juni! Een maand waarin flink gebuffeld werd voor de studie, ik veel powerfood heb gegeten, mezelf ook een beetje in de watten heb gelegd (en laten leggen, hihi), de maand waarin ik begon met rijles en waarin ik weer veel diertjes geknuffeld heb.

Studeren

Ik kocht een nieuwe agenda bij Hema en ik kan niet wachten tot het 15 juli is, want dat is de eerste dag waarop ik ‘m kan gebruiken! Hij is niet groot maar ook niet klein, lekker clean, dus veel ruimte voor mijn pennenstreken, washitapes en weet ik het wat nog meer.

Ik studeerde voor Statistiek in de hoop dat ik dat achterlijke dikke boek weer duur op marktplaats kon verkopen. Ik heb de uitslag nog niet officieel binnen, maar na een paar keer uitrekenen kwam ik erachter dat ik een zeven moet hebben. Laten we hopen dat mijn rekentalent (vooral dat van vriendlief) me niet in de steek heeft gelaten.

En ik schreef een eindopdracht voor het vak “Taaltests in de klinische linguïstiek“, een testanalyse van een fictief jongetje z’n bedachte testresultaten. Ik begon natuurlijk met een leeg worddocument, maar toen dat na een paar uur nog steeds leeg was begon ik me lichtelijk zorgen te maken. Gelukkig was hij gisteren voor het avondeten klaar en kon ik van een vrije avond genieten.

Yum!

Buffeleten en feestvoedsel. Gewoon omdat ik statistiek gehaald zou moeten hebben en omdat het lekker is.

Beestenbende

Onze hamster, het konijn van m’n zusje en de hondjes van mijn schoonouders.

Autorijles

De mercedes waarin ik hopelijk over niet al te lang mijn rijbewijs haal kwam twee weken geleden voor het eerst voorrijden. Gruwelijk spannend, maar het viel onwijs mee en het gaat relatief goed. Ik ben benieuwd hoelang het nog duurt voordat ik een nieuw roze pasje mag aanvragen.

Volg je me al op instagram?

Let there be a lot of sunshine in july, please!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • avatar
  Reply Beautyjuf juli 1, 2013 at 10:03 am

  Wat een leuk overzicht! :-)

 • avatar
  Reply Angela juli 1, 2013 at 10:39 am

  Wat een leuke lesauto heb je!

 • avatar
  Reply Joyce juli 1, 2013 at 10:42 am

  Heel leuk om te zien!

 • avatar
  Reply Stephanie juli 1, 2013 at 12:31 pm

  Wat een leuk overzichtje! De hondjes zien er echt heel lief uit.

 • avatar
  Reply Debby juli 1, 2013 at 12:31 pm

  Pff, statistieken, mehhh. Goed bezig chickie. Die hamster is te cute voor woorden!

 • avatar
  Reply Jildou juli 1, 2013 at 1:16 pm

  Oei, spannend. Veel succes met je autorijlessen!

 • avatar
  Reply Charlotte juli 1, 2013 at 1:59 pm

  Succes met je rijlessen en studeren :) je kan het!

 • avatar
  Reply Maria Antoinette juli 3, 2013 at 1:03 pm

  Leuke beesies! Ben gek op dieren :)

  Liefs,

  Maria

 • avatar
  Reply Jhemyla juli 3, 2013 at 8:47 pm

  Wat is dit overzicht leuk gemaakt, leest fijn weg.

 • avatar
  Reply Laura juli 4, 2013 at 7:58 pm

  Bah, statistiek. SPSS. Haat.

  Leuke journal weer, en heerlijk he, een nieuwe agenda. Ik ga heel enthousiast schrijven dan en vervolgens vergeet ik ‘m. Hahah!

 • avatar
  Reply sjors juli 6, 2013 at 9:45 pm

  Goed en overzichtelijk overzicht inderdaad!

 • Leave a Reply