Diary

Photojournal April #04 / mei #01

Dit keer doe ik even twee weken samengevat, omdat dingen soms anders lopen dan verwacht. Ofwel, de drukte slaat toe of je ligt de halve vakantie brak in bed – allebei dingen die niet in de planning stonden. Ondanks dat waren afgelopen twee weken super leuk en heb ik genoten van het weer dat steeds beter werd, alle vrije tijd en de leukste feestjes.


• Werken in het zonnetje vanuit mijn bed, heerlijke manier om de laatste collegeweek voor de meivakantie te beginnen! ’s Avonds had ik een klein ongelukje in de keuken. Mijn kraan schoot los en binnen een paar seconden had ik een groot waterballet in mijn keuken. Oops!
• Dinsdags moest ik weer eens oppassen, het is echt een flink stuk fietsen, maar gelukkig is het wel zo leuk dat ik dat er wel voor over heb. Zeker nu het zonnetje weer schijnt vind ik het wel een lekker fietstochtje.

• Zoals jullie misschien wel al door hadden ben ik een echte dierenvriend, ik vind álles leuk, behalve grote blaffende honden. De maten van bovenstaande diertjes komen niet eens in de buurt, hihi. Ajax moest bijvoorbeeld even kennismaken met het voetbalspel van Reinoud. Maar ze begint af en toe ook al wat sterallures te krijgen hoor. Poseren voor de camera vindt ze geen probleem, hihi! Dat levert in ieder geval hele leuke plaatjes op! Ik geloof dat ze hier wilde vertellen dat ik heel trots op haar moest zijn omdat ze haar bakje had leeggegeten (lees; de hele inhoud naar het huisje heeft gesleept).
• En ook de kuikentjes van mijn schoonouders waren al flink gegroeid, nu is het pas écht kipjes knuffelen!

• Ik bracht ook nog een flink aantal uren door in de trein. Vorige week vrijdag ging ik naar Nijmegen met de studievereniging, naar het Max Planck Instituut voor Psycholinguïstiek en het Donders Instituut.
• De zaterdag daarna weer een tripje Amsterdam voor de Beautygloss Party. Ik ging samen met JoyceSuzanneLisanneGeanneEmiliaYaraSharonAnneTedjeMilouKellyKimberly en Dagmar. Na de party hebben we met de groep heerlijk sushi gegeten bij Sumo. Het was een super gezellige dag!

• Na zondag kwam maandag en dus Koninginnennacht. Samen met de kameradengroep van mijn vriend en Laura hebben we een mooi feestje gebouwd. Ik sliep op de bank met dit als uitzicht. Dat moest een leuk feestje zijn geweest, haha! En dankzij alle feestjes heb ik ook nog enkele uurtjes genoten van mijn eigen bedje. Maar het grootste deel van de tijd heb ik de binnenkant van mijn oogleden bewonderd.

• Donderdag is mijn lieve kleine oude caviaatje Daisey overleden. Ze is bijna negen jaar geworden en is oud, maar gezond heengegaan. De avond ervoor heeft ze nog wild gestoeid met haar hooitjes en heeft ze nog lekker gespeeld. Ze wilde alleen haar brokjes niet eten, maar alleen haar groentjes. Ze was gelukkig een hele blije cavia en ik zal d’r fluitje wel erg missen.
• En dan vrijdag weer naar thuisthuis, Ajax achterlatend met flink wat proviand.
• Gelukkig hebben we ook Nijntje nog, die ook al bijna negen is, om mee te knuffelen. Hij was daar minder enthousiast over en deed er alles aan om uit mijn handen te blijven.

• Zondag was het natuurlijk Bevrijdingsdag en waarschijnlijk zou je verwachten dat ik ook ergens op een veldje van heerlijke muziek genoten heb. Maar nee, dit jaar was ik lekker bij mijn ouders, heb ik met mijn moeder en zusjes maar liefst 27 kilometer gefietst.
• ’s Avonds had mijn zusje van acht nog iets voor ons gemaakt, namelijk hersenpudding. Ziet er smakelijk uit niet?

Verder heb ik afgelopen week nog een sollicitatie gehad bij de Subway. Voor de Groningers, er komt een nieuwe in de Paddepoel en ik hoop een dezer dagen te horen of ik ben aangenomen of niet. Daarnaast ik nog een gezellige verjaardag, een hele blije borrel en heb ik maar heel weinig hoeven studeren. Heerlijk zo’n vakantieweek, zonder zorgen. Daar was ik echt even aan toe!

Zal ik de Photojournals wekelijks blijven doen of tweewekelijks?

Hebben jullie ook zo genoten van alle feestelijke dagen de afgelopen tijd?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • avatar
  Reply Joyce mei 6, 2013 at 8:36 am

  Hele leuke en gezellige foto’s!

 • avatar
  Reply Angela mei 6, 2013 at 8:55 am

  Ik hoop voor je dat je bij Subway wordt aangenomen, heerlijke broodjes maken ze daar! Jakkie, die hersenpuddig? Recept?!

 • avatar
  Reply Nanda mei 6, 2013 at 9:04 am

  Leuk overzicht! En wat een lieve dieren!

 • avatar
  Reply Suzanne mei 6, 2013 at 10:01 am

  Ik wil wel weer naar de BG party!

 • avatar
  Reply lisanneleeft mei 6, 2013 at 11:09 am

  Ik zeg wekelijks! Vind het heel leuk om te lezen :D

 • avatar
  Reply Janet mei 6, 2013 at 11:43 am

  Leuke foto’s!! Cross my fingers dat je de baan hebt!

 • avatar
  Reply Joyce mei 6, 2013 at 4:54 pm

  wat een leuke foto’s!

 • avatar
  Reply Vintagirie mei 6, 2013 at 4:54 pm

  Haha die hersenpudding :P

 • avatar
  Reply Anne solveig mei 6, 2013 at 6:21 pm

  Leuke kiekjes! De BG-party was heel gezellig!

 • avatar
  Reply Jet mei 8, 2013 at 7:29 pm

  Hele leuke foto’s!

  liefs.

 • avatar
  Reply Marcella mei 9, 2013 at 7:59 pm

  Leuk lijstje, fijne dingen! Ik vind zo’n lijstje wekelijks leuk, gewoon blijven plaatsen dus!

 • avatar
  Reply rachel kromdijk mei 17, 2013 at 2:41 pm

  Hee meis,

  ik heb er een nieuwe favoriete blog bij zo te zien!
  wat een leuke blog heb je! en die foto’s how cute dat hamstertje lijkt op de mijne ben gek op der ze bijt niet en kan heerlijk bijdehand komen kijken bij de tralies als ze mijn stem hoort haha. ik zag bij iemand zn blog dat jij ook brieven schrijft? als je dat met mij zou willen doen hoor ik het graag via mijn e-mail rachelkromdijk@gmail.com liefs.
  en alvast een goed weekend!

 • Leave a Reply