Do It Yourself

Inspiratie: Granny Squares

Een tijdje terug schreef ik al over mijn wens om een leuk kleed te haken voor in mijn nieuwe kamer. Bijna dagelijks kijk ik op instagram naar kleurcombinaties en patroontjes, mijn kleedje moet namelijk perfect worden! Ik heb inmiddels al een beetje in mijn hoofd wat ik wil maken, maar ondertussen had ik wel een heleboel leuke plaatjes opgeslagen. Tijd om dit aan jullie te laten zien! Ik ben benieuwd wat jullie een mooie combinatie vinden. Juist veel  verschillende kleuren of enkel een klein aantal kleuren die dicht bij elkaar liggen en afgewisseld worden. Binnenkort ga ik ook aan jullie laten zien waarmee ik begonnen ben!

Jullie kunnen op het plaatje klikken voor een vergroting. Dan komen jullie ook direct bij de persoon terecht die de maker is van het kleedje en de foto!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • avatar
  Reply Milou oktober 8, 2012 at 9:26 am

  Ziet er super leuk uit, allemaal! Ik zou echt niet kunnen kiezen uit de kleuren haha, maar dat hangt er natuurlijk ook een beetje vanaf hoe je kamer gaat worden.. Mij lijkt het alleen zo moeilijk om te maken!? Of is het niet moeilijk?

 • avatar
  Reply Yolande oktober 8, 2012 at 10:50 am

  Wow dat ziet er echt leuk uit! Ik zou kiezen voor verschillende kleuren die wel dicht bij elkaar liggen. Dat lijkt mij het mooist!

 • avatar
  Reply lisanneleeft oktober 8, 2012 at 2:53 pm

  Wow, dat ziet er echt super tof uit! Ik vind wit aan de buitenkant van de quares heel erg mooi :D

 • avatar
  Reply Marije oktober 8, 2012 at 7:20 pm

  Het ziet er allemaal mooi uit! Het ligt er een beetje aan wat je met het kleedje wilt: opvallen of aanvullen. Op Pinterest staan trouwens ook heel heel veel voorbeelden. Waarschuwing: Pinterest is wel zwaar verslavend ;-)

 • avatar
  Reply Michaela oktober 8, 2012 at 10:40 pm

  Wat ziet dit er leuk en kleurlijk uit! Ik wil het ook kunnen maken haha :)

 • avatar
  Reply Miss Mags oktober 9, 2012 at 9:17 pm

  Wat een leuke patroontjes inderdaad. Het zal zeker een mooi kleed worden.

 • avatar
  Reply Lindsay oktober 13, 2012 at 11:07 pm

  Okee, je hebt me aangestoken, ik wil er ook eentje maken! Ik vind die witte met allemaal gekleurde bloemetjes/rondjes heel leuk. Toch eens opzoeken hoe het moet – het lijkt me heel handig voor restjes wol, en laat ik die nu net héél veel hebben… ;)

 • Leave a Reply