Advertorial

Staat het al in je agenda?

Maandag zit heel Nederland weer tussen de school- of collegebanken. Wist je niet hè? Heb je dat wel in je agenda genoteerd? Het kopen van schoolspullen stel ik het liefst ook uit tot het laatste moment, wanneer de schappen in elke winkel al helemaal zijn leeggeroofd. Geen agenda? Een troost: beslist.nl biedt alle soorten en maten agenda’s aan, in elke mogelijke prijsklasse, en je agenda wordt gewoon thuisbezorgd.

Zelf ben ik verknocht aan mijn agenda. Ik kan echt niet zonder! Zo chaotisch als mijn slaapkamer altijd is, is het ook in mijn hoofd. Orde is belangrijk en daarom schrijf ik alles op in mijn agenda. Zeker nu ik twee studies tegelijk doe moet ik goed  bijhouden wat ik allemaal moet lezen en schrijven. Plannen is het halve werk en daarom vind ik het belangrijk om een goede agenda te hebben, waarin ik alles kan bijhouden.

Mijn agenda kon je hier al zien, maar is bij de winkel waar ik hem kocht al uitverkocht. Als ik nu opnieuw een agenda mocht kiezen, of omdat ik er nog geen had, kocht ik er zeker een via internet. Ik zou ooit nog eens heel graag een Moleskine agenda nemen, maar dat laat mijn studentenbudget op dit moment niet toe. En later, mocht ik ooit een succesvolle en drukke baan hebben, dan wil ik zo’n mooie grote, zware tafelagenda. En van die leuke, kleine, schattige zakagenda’s kun je ook gewoon bij beslist.nl kopen.

Voor andere school- en kantoor artikelen kun je ook prima bij hun terecht. Maak het leren en studeren een feestje en ga online je agenda bestellen! Bij beslist.nl selecteren ze alleen de goedkoopste versie van het product, en betaal je altijd de laagste prijs! Dit geldt overigens ook voor kleding, schoenen, make-up, spellen, woonaccessoires, en bedenk het zo gek nog meer!

Op beslist.nl kun je ook op prijs filteren en ook staat er in de sidebar een selectie aan kleuren, merken, winkels en materialen. Jouw ideale agenda is in een mum van tijd gevonden.

Hecht jij ook zoveel waarde aan een agenda als ik? Wat vind jij belangrijk aan een agenda? Kijk eens op beslist.nl en laat het me zien!

Quote

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • avatar
  Reply Yolande augustus 30, 2012 at 9:13 am

  Ik hecht ook altijd veel waarde aan mijn agenda’s. Ze bieden een beetje orde in de chaos en ik ben best een chaoot dus dat kan zeker geen kwaad!

 • avatar
  Reply Debby augustus 30, 2012 at 10:04 am

  Ik heb geen agenda en bewaar alles in mijn hoofd :’) dat is ook niet goed.

 • avatar
  Reply Tamára augustus 30, 2012 at 10:19 am

  Tja, agenda’s. In het begin van het jaar kan ik niet zonder en zo langzamerhand ga ik meer iCall gebruiken en uiteindelijk helemaal niks meer. Heb trouwend de 18-maanden Moleskine!

 • avatar
  Reply Ramona augustus 30, 2012 at 2:07 pm

  Ik vind een papieren agenda ook nog steeds handig! Voor mij moet hij simpel en goedkoop zijn en veel schrijfruimte hebben.
  Ik hoef trouwens pas een week later te beginnen ^^.

 • avatar
  Reply Lauradenkt augustus 30, 2012 at 6:59 pm

  Mij maakt het eigenlijk niet zoveel uit of nou ja, ik houd van lekker simpel :)

 • avatar
  Reply Marit augustus 30, 2012 at 10:22 pm

  Ik kan ook niet zonder agenda hoor! Ook al heb ik ook alle afspraken digitaal zijn op mijn iPhone, mijn agenda is alles. Ik houd van een mooie buitenkant en een cleane binnenkant met genoeg ruimte, want ik schrijf vrij groot. Dit jaar vond ik de perfecte bij HEMA, tot mijn grote spijt, want drie weken later kwam ik een geweldige Moleskine tegen. Volgend jaar beter!

 • avatar
  Reply Marit augustus 30, 2012 at 10:28 pm

  Ik kan niet zonder mijn agenda! Ook al heb ik alle afspraken in mijn iPhone staan, alles opschrijven vind ik heerlijk. Voor mij is belangrijk dat de buitenkant mooi is en de binnenkant clean en ruim. Dit jaar vond ik de perfecte bij HEMA, helaas kwam ik drie weken daarna een perfecte Moleskine tegen, volgend jaar beter!

 • avatar
  Reply Manon augustus 31, 2012 at 2:35 pm

  Ik heb zo’n hele fijne succes agenda. Eén keer een rib uit mijn lijf, maar gebruik hem nu al jaren!

 • Leave a Reply